Haberler

Manisa FK, Armin Hodzic İle İmza Töreni Düzenledi

Güncelleme:
Abone Ol

Manisa Futbol Kulübü, Kocaelispor'u 2-1 yendiği maçın ardından, Hatayspor'dan transfer ettiği Armin Hodzic için imza töreni düzenledi. Hodzic, takıma katkı sağlamak için heyecanlı olduğunu belirtti.

1'İNCİ Lig'de son olarak Kocaelispor'u deplasmanda 2-1 yenen Manisa Futbol Kulübü, yeni transferi Armin Hodzic için imza töreni gerçekleştirdi. Transfer sezonunun son gününde Süper Lig temsilcisi Hatayspor'dan kadroya dahil olan Boşnak futbolcu törende yaptığı konuşmada, "Takımıma en üst düzeyde katkı sağlamak istiyorum. Burada büyük başarılar yakalayacağımıza inanıyorum" dedi. Manisa FK'ya 1 yıllığına gelen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, "Burada olduğum için çok mutluyum ve heyecanlıyım. Çok çalışıp takımıma en üst düzeyde katkı sağlamak istiyorum. Takım arkadaşlarımla birlikte hedefe ulaşacağız" ifadelerini kullandı. Hodzic takımla antrenmanlara da başladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Hatayspor 3-sayfa Futbol Manisa Spor Futbol 3.Sayfa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title