Haberler

    FIFA, Manisaspor'un 6 Puanını Silebilir

    Güncelleme:
    Abone Ol

    FIFA, Manisaspor'un Benfica'ya Makukula transferindeki 1.7 milyon Euro'luk borcunu ödememesi halinde ligden 6 puanının silineceğini belirtti.

    Portekiz'in Benfica Kulübü, Manisaspor'dan alacağını tahsil etmek için FIFA'ya müracaat etti. FIFA ise Manisaspor'un 1,7 milyon Euro ödememesi halinde ligden 6 puanının silineceğini belirtti.

    MAKUKULA DARBESİ

    Hürriyet'ten İsmail ER'in haberine göre, 2010 yılında Benfica'nın oyuncusu Makakula, 2 milyon Euro bonservisle Manisaspor'a transfer olmuştu. Ancak Manisaspor, Benfica'ya ödemesini gerçekleştirmemiş ve FIFA da davalık olmuş. 300 bin Euro gibi bir mebla ödenmiş ancak FIFA'nın karar verdiği dogrultusunda Manisaspor'un 1.7 milyon Euro daha ödeme zorunluluğu doğdu.

    2. LİG B KATEGORİSİNE DÜŞEBİLİR

    Manisaspor'un söz konusu meblayı 6 Nisan'a kadar ödemesi gerekiyordu. Eğer ödemezse FIFA talimatlari uyarınca 6 puanı silinecek. Puan tablosuna da bakıldığında 16. sırada bulunan Manisaspor'un, en yakın rakibi 15. Bucaspor ile arasında 1 puan fark var. Eğer bu mebla ödenmezse, 3 büyüklere sattığı oyunculardan 35 milyon Euro gelir elde eden zamanın efsane takımı, 2. Lig B kategorisine düşme tehlikesi ile karşı karşıya.

    35 milyon Euro elde ettikleri kadroda Selçuk, Caner, Arda, Burak, Hakan Balta, Filip Holosko, Ufuk Ceylan, Ersan Gülüm, Uğur İnceman, Nizamettin Çalıskan, Sezer Öztürk, Güven Varol bulunuyordu.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Manisaspor Portekiz Benfica Spor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000

    Yorumlar (19)

    AkpMobil-ANDROID:

    oylar AKP ye

    Yanıtla289
    bak biMobil-ANDROID:

    oylar CHP ye

    Yanıtla203
    tarzanlar:

    eyy manisalı bak puanların siliniyor bülent arınç bir işe yaramıyor diğer taraftan akp gökçeklerin takımı osmanlıyı çıkarıyor 7 haziranda manisaspor için akpye oy verme verdirtme

    Yanıtla115
    Zaragozalı:

    Fifa ya kafa tutmak için oylar ak partiye.

    Yanıtla97
    kral61Mobil-ANDROID:

    tek gerçek var oda trabzon spor

    Yanıtla114
    Qerpal Mobil-ANDROID:

    tek gerçek HDP

    Yanıtla61
    emre aydın Mobil-ANDROID:

    Borcu ola kulüplerin hepsinin puanını sileceksin buna dört büyüklerde dahil

    Yanıtla07
    xxxxmobilWeb@haberler.com:

    Hep gariban anadolu takimlarin puani siliniyor ve ceza aliyor..Bu borc batagindaki istanbul takimlara niye ayni cezayi vermezsiniz...yemiyor degilmi..yusuf yusuf misali

    Yanıtla06
    memldketimMobil-ANDROID:

    medine dilencileri gibi oy dileniyorsunuz cokmu ac kaldiniz boyle devam edeceksiniz hep gu isigi goremiyeceksiniz

    Yanıtla32
    adaletMobil-ANDROID:

    Ne akp Ne chp Ne mhp Nede de Hdp hepsi palavra

    Yanıtla13
    Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title