Haberler

Maradona'nın ölümüyle ilgili kan donduran itiraf! Acı gerçek ortaya çıktı

Güncelleme:
Abone Ol

Maradona'nın hemşiresi efsane ismin ölümüyle ilgili itirafta bulundu. Hemşire, Maradona'nın beyin ameliyatı sonrası evinde yere düşüp kafasını çarptığı ve üç gün boyunca odasında kafasındaki şişkinlikle yaşadığını söyledi.

Geçen hafta hayatını kaybeden Maradona'nın ölümünde ihmal olduğu gerekçesi ile soruşturma açılması sonrası Maradona'nın hemşiresi avukatı aracılığı ile açıklamalarda bulundu.

Hemşirenin avukatı Gisela Madrid, Maradona kafasının sol tarafında bulunan pıhtının alınmasından sonra evinde yere düşüp kafasını çarptığı ve üç gün boyunca odasında kimsenin kendisini görmediğini söyledi.

Maradona'nın ölümüyle ilgili kan donduran itiraf! Acı gerçek ortaya çıktı

3 GÜN BOYUNCA KAFASINDAKİ ŞİŞKİNLİKLE YAŞADI

Avukat, olayın futbolcunun ölümünden bir hafta önce gerçekleştiğini ve kafasının sağ tarafında şişkinlik meydana gelen Maradona'nın kimsenin kendisini görmemesinden dolayı üç gün boyunca bu şişlikle yaşadığını dile getirdi.

Maradona'nın otopsi raporuna göre futbolcu, karaciğer ödemi ve kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Madrid Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (36)

çetin:

kafir olarak ölmek çok acı

Yanıtla4629
Hakan gümüş:

Adam Dünya devi sen kimsin

14
Hakan gümüş:

Niye sen muslumanmisin

04
Mete:

Senin gibi yani

00
ercan:

kimdi bu maradona ben anlamıyorum rahmetli olmuş elbette ölecek ne yapalım işi gücü bırakıp onamı üzülelim kendimize üzülecek üzüntümüz yokki

Yanıtla2823
Ferdi yildirim:

Kim.oldugunun ne onemi var ölen bi insan netiecede uzulecen tabi uzulmuyosan zaten insani duygun yok insan degilsindir

1522
Ali çeribaş:

Seni kim zorluyor üzül diye yapma yorum

916
Kuscu:

Ferdi sende galiba hayvangillerdensin

170
ahmet:

tamam kardeşim anladık ne morodanaymıs burda biizmde cenazelerimiz sevdiklerimiz giidyo ne yapalım dünya futbolda kahramanmıs bize bi faydası varmı bu kadar hergün haber yapmamnın ne anlamı var

Yanıtla2020
TEMEL:

BAS AGRISI BAHANE DERLER YA; HERKES GÜNÜN BIRIN''DE belirli bir sebep''den dolayi ölecektir. amma trafik kazasi, amma yaslilik. . vs. vs.

Yanıtla528
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title