Haberler

Mario Mandzukic, Real Madrid Tarihine Geçti

Güncelleme:
Abone Ol

Juventus'un Hırvat golcüsü Mario Mandzukic'in 76. saniyede attığı gol, Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi tarihinde evinde yediği en hızlı gol oldu.

Juventus, UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında konuk olduğu Real Madrid'e 76 saniyede gol attı. Hırvat yıldız Mario Mandzukic'in golü, İspanyol devi Real Madrid'in tarihine geçti. İlk maçtaki 3-0'lık galibiyetin rahatlığı ile maça başlayan Real Madrid, Mandzukic'in golüyle soğuk duş yaşadı.

Henüz 2. dakikada Real Madrid kalesine etkili gelen Juventus, kaleci Keylor Navas'ı erken avladı. Khedira'nın sağ kanattan ortasına arka direkte kafayı vuran Mandzukic, Juventus taraftarlarını coşturan golü attı. Opta verisine göre Mario Mandzukic'in 76. saniyede attığı gol, Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi tarihinde evinde yediği en hızlı gol oldu

MANDZUKİC İLK YARIDA DUBLE YAPTI, YİNE TARİHE GEÇTİ

Ardından bu golle yetinmeyen Mario Mandukic, Stephan Lichtsteiner'in sağ kanattan ortasına yine arka direkte kafayı vurarak Real Madrid'e 2. golü attı. Juventus bu golün ardından soyunma odasına 2-0 üstünlükle gitti. Real Madrid'e Şampiyonlar Ligi tarihinde ilk yarıda 2 gol atan ilk futbolcu Mandzukic oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi Real Madrid Juventus Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

ASE:

Penalti dogru karardi.arkadan itmeyi Realli oyuncunun vücut dilinden anlayabilirsiniz.

Yanıtla97
Burak eser:

Oyle boyle adamlar oynuyor....bizde geriye gidiyoruz.

Yanıtla07
SSK EMEKLİSİ:

BU MEMLEKETDE EN İYİ BİLİNEN ŞEY NEDİR FUTBOL ; AMMA İCRAAT YOK BE GARDAŞ , YOK PENALTIYDI DEELDİ. ZAMANIN BİRİNDE BİZİMKİLER BİR ŞEKİL GÖRÜRLER ARAZİDE BİRİDER Kİ KUŞ, DİĞERİ DER DEĞİL . GŞDU DEELDİ , KOŞA KOŞA YANINA VARIRLAR O ESNADA HAYVAN UÇAR GUŞ DİYEN GÖRDÜNMÜ UÇDU GUŞ;ÖBÜ DER Kİ UÇSADA GUŞ DEEL :

Yanıtla11
Blk:

Hakarete ne gerek var ki... penaltı veya değil ( penaltı ağır karar mi belki evet ama son saniyede sen de elini dokundurmayacaksin bu seviyede az bile itme varsa doğru karar bence )

Yanıtla01
Ultra aslan ??:

Bu adam Beşiktaş’a geliyordu hani

Yanıtla00
Yazıklar olsun:

Şerefsizlik 90+7de penaltı verilirmi

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title