Haberler

    Barçanın Hocası Martino: Messi'nin İyileşmesini Bekleyeceğiz

    Güncelleme:
    Abone Ol

    Barça teknik patronu Martino, sakatlığı nedeniyle bir aydır takımdan uzak kalan Messi'yi oynatmak için aceleci davranmayacağını yineledi.

    Barcelona Teknik Direktörü Gerardo Martino, Lionel Messi'nin Ocak ayında ligde oynayacakları Atletico Madrid maçına yetişemeyebileceğini dile getirdi.

    Geçtiğimiz ay Real Betis maçında sakatlanan Arjantinli yıldızın, 2013 senesini kapattığı açıklanmıştı. Şu an ülkesinde bulunan Arjantinli yıldızın sakatlığıyla ilgili olarak konuşan Martino, Messi'nin sakatlığının tam olarak geçmemesi durumunda 11 Ocak'taki Atletico Madrid maçında kadroya almayacağını belirtti.

    Messi'nin çalışmalara devam ettiğini kaydeden Martino, "Sakatlığının en zor evrelerini atlatmak üzere ve doktorların kendisine verdiği programı uyguluyor. Ocak başına kadar hazır olmasını bekliyoruz ama şu an için kesin bir tarih yok. Ne zaman sahalara döneceği hakkında net bir bilgi veremem ama zaten bizi ilgilendiren kısım onun tam olarak iyileşmesi." şeklinde konuştu.

    Arka arkaya alınan mağlubiyetlerden sonra gelen eleştirilere de değinen Barça teknik patronu, "İki seçeneğimiz var: Bu kötümser düşünceler bizi ya yaralayacak ya da bizi daha güçlü yapacak. Ama biz sürekli olarak iyimser bir açıdan bakıyoruz. Şu an için La Liga'da lideriz ve Şampiyonlar Ligi'nde de son 16 takım arasına kaldık. İki maç kaybettiğimiz için üzgün olmadığımızı söylemiyorum ama kötümser olmanın gereği yok"

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Atletico Madrid Gerardo Martino Lionel Messi Barcelona Spor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title