Haberler

    Martins: Galatasaray'da Oynamak İstiyorum

    Güncelleme:
    Abone Ol

    ABD Major Lig'de Seattle Sounders forması giyen Obafemi Martins, Galatasaray'da Mancini ile birlike çalışmak istediğini söyledi.

    Inter'de forma giydiği dönemde attığı gollerle adından söz ettiren Nijeryalı golcü Obafemi Martins, Şampiyonlar Ligi'nde ohynamayı özledim diyerek   "Galatasaray forması giyip yeniden teknik direktör Mancini ile çalışmak istiyorum" ifadesini kullandı.


    21 MAÇTA 8 GOL 4 ASİST


    ABD Major Lig'de Seattle Sounders forması giyen Obafemi Martins, geçtiğimiz ay sona eren 2013-2014 sezonunda 21 maçta görev almış ve 8 gol atıp 4 de asist yapmıştı. Daha önce özellikle Inter ve Newcastle United formaları altında oldukça başarılı bir performans sergileyen 29 yaşındaki futbolcu, calciomercato.com'a yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

    "KARİYERİME TÜRKİYE'DE DEVAM ETMEK İSTİYORUM"

    "ABD'yi seviyorum, olağanüstü bir ülke ve Major Lig de büyüyen bir lig. Hayatımın en önemli tecrübelerinden birini yaşadım. Seattle'daki herkes bana karşı çok iyiydi, özellikle de taraftarlar. Desteklerini hiç unutmayacağım.
    Ancak ben sadece 29 yaşındayım ve burada kendimi gözlerden uzak hissediyorum. Avrupa'ya dönmek ve kariyerime Türkiye'de devam edip 2014 Dünya Kupası kadrosuna girmek istiyorum. Menajerim Tekin Birinci'ye teklfileri değerlendirmesini söyledim.

    "GALATASARAY FORMASI GİYMEK İSTİYORUM"

    Türkiye ligi son yıllarda gelişme gösterdi. Yeni statlar yapıldı, büyük yatırımlara imza atıldı ve taraftarlar çok ateşli. Zokora, Babel, Wesley Sneijder ve Drogba gibi isimlerin de orada olması bir tesadüf değil. Şampiyonlar Ligi'ni özledim ve Galatasaray forması giyip yeniden teknik direktör Mancini ile çalışmak istiyorum. Inter'de birlikteydik."


    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Obafemi Martins Roberto Mancini Galatasaray Seattle Spor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title