Haberler

Masa Tenisinde Avrupa Kıta Elemeleri, Terör Nedeniyle Türkiye'den Alındı

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul'da 6-12 Nisan tarihleri arasından yapılması planlanan Rio Olimpiyatları Avrupa Kıta Elemeleri 'terör' nedeniyle Türkiye'den alındı.

(ITTF) Uluslararası Masa Tenisi Federasyonu ve (ETTU) Avrupa Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu, bugün yaptığı toplantıda Kıta Elemeleri'nin Türkiye'den alındığını açıkladı.

FEDERASYON BAŞKANI: ÜZGÜNÜZ

Konuyla ilgili açıklama yapan Türkiye Masa Tenisi Federasyon Başkanı Oktay Çimen, "Üzgünüz" dedi.

İnternet üzerinden tüm Avrupa ülkeleri ile yapılan oylama ile Olimpiyat Kıta Elemeleri'nin İstanbul'dan alındığını, Avrupa Masa Tenisi Federasyonu kendi internet sitesinden yaptığı yazılı açıklama ile duyurdu.

"AVRUPA ÜLKELERİ OYLAMA YAPMIŞ"

Spor Bakanlığı ise bugün Dünya ve Avrupa federasyon başkanlarına yazı göndererek devlet garantisi verdi. Henüz cevap gelmediği belirtilirken, Türkiye Masa Tenisi Federasyon Başkanı Oktay Çimen ise DHA muhabirine yaptığı açıklamada, "Çok üzgünüm. Biz şampiyona ile ilgili tüm hazırlıklarımızı tamamlamıştık. Ancak, Avrupa ülkeleri daha önce bu şampiyonanın ülkemizden alınmasını istemişlerdi. Biz karşı çıktık. Şimdi ise tüm Avrupa ülkeleri oylama yapmış ve ülkemizden alınmasını istediler. Spor Bakanlığımız devreye girdi. Bugün resmi yazışmalar yapıldı. Avrupa federasyonu kendi internet sitesinden bir açıklama yaptı. Ancak henüz bize resmi bir yazı ulaşmadı, bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Oktay Çimen İstanbul Türkiye Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (44)

NE MUTLU:

türk toplumuna allah kur''an kitap hadis sünnet peygamber de. . başörtüsü de. . . canını ye. . bi de üstüne hafif vatan de sakarya millet çanakkale de. . OLAY BİTER. . . herhalde atatürk bunu 100 yıl öncesinden FARK ETMİŞ olacak ki din ve siyaseti birbirinden ayırmış. türk toplumunun yüzünü ortadoğudan ayırıp batıya çevirmiş. şimdi ramallah a gazzeye batı şeriaya filistin e şam a duyulan özlem sayesinde pkk belasına ışid daeş pyd ve 3 milyon potansiyel terörist suuriyeli de eklendi. ORTADOĞULUYUZ ARTIK

Yanıtla5320
AZDAN AZA ÇOKTAN ÇOK:

AK PARTİ YÖNETİMİ TERÖRE YENİLMİŞ OLABİLİR AMA TÜRK HALKI ASLA YENİLMEZ

Yanıtla4413
İSTİKRARSIZLIK:

İSTİKRAR DİYE DİYE MİLLETİN GÖZÜNÜ BOYADILAR KANDIRDILAR 1 KASIMDA YÜZDE 49. 5 OY ALDILAR SEÇİMDEN SONRA İSTİKRARSIZLIĞIN DİBİNE VURDULAR

Yanıtla2318
ss55:

başardık atatürkten koptuk. . artık tam bir ortadoğu ülkesi olduk. yeni türkiye hayırlı olsun hepimize !!!

Yanıtla629
WANLI:

iyi oldu az bile ırkcı türklerin yapacagı yeni türkiye alın size yeni türkiye

Yanıtla1018
FAZLA İNAT ZARAR VERİR:

BETER OLUN İŞ YAPAMAYIN AÇ KALIN İŞTE BEN O ZAMAN AK PARTİ SABAHIN KÖRÜNDE OY ATMAYA GİDİYOR OLURUM İNADINA AK PARTİ YA MİLLİYETÇİLİK YA OSMANLI YA KARNIMIZI DOYURUR

Yanıtla198
gülbahar:

BİR GÜN GÜZEL HABER OLMAZ MI BU NASI YENİ TÜRKİYE ESKİ TÜRKİYEYİ ÖZLER OLDUK !!

Yanıtla320
İnsan:

Allah neyi hak edersek onu verir, biz toplum olarak hakkımızı alıyoruz. Alkışlayın, bitli aponun mektupları okunurken hepiniz alkışlıoyrdunuz, megri megri ne demek anlamını bilmezken yine alkışlıyordunuz, ülke yöneticileriyse ağlıyordu, devam edin, 30 yıl öncede terör vardı diye kendinizi avutun, ben size değil çocuklarınıza acıyorum.

Yanıtla1013
çınarlı:

ilk cümleni okudum hakikaten insan diyecektim ama olmayı becerememişin, şöyle ki pkk çözüm olmadan bitemez o kalın kafana sok

26
İNSAN:

sen gibileri olduğu sürece zaten bu ülke insanlıktan nasibini alamaz, kapasiten yetmez.

01
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title