Haberler

Mauro Icardi'den çok konuşulacak 5. yıldız ve Batshuayi sözleri

Güncelleme:
Abone Ol

Trendyol Süper Lig'in açılış maçında Hatayspor'u 1-0 geriye düştüğü maçta 2-1 yenen Galatasaray'ın ilk golünü atan Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, karşılaşmanın ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Icardi, "İki senem bitti. Burada 3. senem ve çok istekliyim. Taraftar için mücadele edeceğiz. Bu sene için 5. yıldız gibi bir hedefimiz var. Mayıs ayında nerede olduğumuzu göreceğiz" dedi. Tecrübeli forvet, hücumdaki partneri Batshuayi'den de övgüyle bahsetti.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in açılış maçında sahasında Hatayspor'u 1-0 geriden gelerek 2-1 mağlup etmeyi başardı. Sarı-kırmızılıların yeni sezondaki ilk golünü atan Arjantinli golcü Mauro Icardi, son dakikalardaki geri dönüşle gelen galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

"DAHA İYİSİNİ YAPMAMIZ GEREKİYOR"

Mauro Icardi maçla ilgili, "Zor bir maçtı. Aslında zorlaştı da diyebiliriz. İlk yarıda gol atabilseydik daha farklı olabilirdi. Sıcak hava ve bir mağlubiyetten buraya geliyor olmamız değişimi gerektiriyordu. Bir dönüşüme ihtiyacımız olduğunu düşünüyoruz. Süper Kupa ve bu maçtan daha iyisini yapmamız gerektiğini düşünüyoruz" dedi.

"5. YILDIZ HEDEFİMİZ VAR"

Sözlerine devam eden yıldız golcü, "İki senem bitti. Burada 3. senem ve çok istekliyim. İki şampiyonluk aldık. Benim şahsi olarak da iyi sezonlardı. Bu yıl da iyi olmasını bekliyorum. Taraftar için mücadele edeceğiz. Bu sene için 5. yıldız gibi bir hedefimiz var. Mayıs ayında nerede olduğumuzu göreceğiz" ifadelerini kullandı.

BATSHUAYI SÖZLERİ

Hücumdaki partneri Batshuayi ile ilgili de konuşan Icardi, "Michy Batshuayi çok istekli. Geçen seneden de tanıyoruz. Antrenmanlarda da istekli olduğunu ve ilk 11'i kovaladığını gösteriyor. Bu şekildedevam etmesini istiyorum" sözlerini sarf etti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trendyol Süper Lig Michy Batshuayi Mauro Icardi Mauro Icardi Galatasaray Galatasaray Hatayspor Hatayspor Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

Vlkn Shn:

Penaltı olmasa sen 10 gol bile atamaz seni kale alan bile yok

Yanıtla11042
Antalya:

kiskanmaaaa ??

763
Mehmet Yıldırım:

Bunu bir araştır lütfen , geçen sezon kim penaltıdan ne kadar gol atmış

642
Orhan Karakisla:

uydurma bir penaltı ruhsuz bir oyun sen daha hayal kurmaya devam et icardi efendi hani Beşiktaş karşısında neredeydin insan utanır

Yanıtla5119
Mehmet Yıldırım:

Oda bir insan sonuçta her zaman mükemmel olamaz illaki kötü günleri ve maçları olacaktır geriye dönüp bakmaya gerek yok ileriye bakıp hedeflerine ulaşacak inşallah Galatasaray

00
Pikachu hd:

gorduk gorduk anca sikeyle daha sezonun ilk maci yerden firlama torreia ya gene kart faul vermemisler hep sike ile olun sonra dalga gecin ukan yazik be hatay spor a bile bunu yaoan kim bilir sonrski gunler neler yapar

Yanıtla4014
Gjerj Kastoroiti:

dicardii

Yanıtla219
Ütopik Yorumcu:

namuslu oyunu için hataysporu tebrik ederim.

Yanıtla244
Wien:

Yine belleşten penalti attin, konuşuyorsun bedavadan...

Yanıtla205
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title