Haberler

Mauro Icardi Wanda Nara ile barıştı

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'nin özel hayatında sürpriz bir gelişme yaşadı. Bir süre önce eşi Wanda Nara ile yollarını ayıran Arjantinli yıldızın, Nara ile barıştığı iddia edildi. Nara'nın çocuklarıyla birlikte kısa süre içinde İstanbul'a dönmesi bekleniyor.

Galatasaray'da PAOK ve Kasımpaşa maçında attığı gollerle geri dönüş sinyali veren Mauro Icardi, Rigas maçının ardından büyük eleştiriler almıştı. Arjantinli yıldızla ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı.

ARJANTİN'E GİTTİ

Yıldız oyuncu bir süre önce eşi Wanda Nara ile yollarını ayırmıştı. Nara çocuklarla birlikte Arjantin'e yerleşmiş, ancak sık sık Avrupa'yı geziyordu.

"BARIŞTILAR" İDDİASI

Son milli arada ve takıma verilen bir günlük izinde Arjantin'e giden Mauro Icardi'nin Wanda Nara ile barıştığı iddia edildi. Nara'nın kısa süre içerisinde çocuklarıyla birlikte İstanbul'a gelip yeniden burada yaşaması bekleniyor.

Haberler.com / Şaziye Ceyhan - Spor

Mauro Icardi Mauro Icardi Galatasaray Galatasaray Wanda Nara Wanda Nara Arjantin İstanbul Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (17)

umut mergen:

HABERLER .COM ÇOK SAĞOLUN BAŞKA INSANLARIN DERDI YOKTU BU HABERI BEKLIYORDUK DÖRT GÖZLE

Yanıtla044
Demiryürek:

Ala gavat

Yanıtla231
Hakan Ucan:

Başka bahçelerde vurdurup, vurdurup geliyor . Boynuzluların efendisi icardi kabul ediyor . Tam himmetsaraya yakışır topçu..

Yanıtla817
Ömer Biçer:

Gelsin goller otomatige takar artık icardi hem vandaya hem rakiplere????

Yanıtla414
Vatan:

Bize ne gitti baskasiyala cilvelesti paylastiniz simdi baristi bizene bize müsluman bile degil ne bu filistini paylasin ölen cocuklari haber.com kendini bize sildirtme

Yanıtla112
murat özkan:

Ne de olsa Özgür kadın doymuyor icardi istediğini veremiyor ona kadın da özgürlüğünü büyük büyük alarak yaşıyor icardi boynuzları parlatıyor

Yanıtla18
Can Reno:

Arjantinde yedi yedi geldi :)

Yanıtla09
Ahmet Kavas:

Hatun senede 3 deda tura cıkıyor bu da her seferinde gidip alıp geliyor

Yanıtla08
Ser_hat:

Pohunu çıkardınız ha

Yanıtla07
Hasan Aydemir:

borsa kesin yükselir

Yanıtla06
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title