Haberler

Mbaye Diagne, Süper Lig'e geri dönüyor

Güncelleme:
Abone Ol

Son olarak Suudi Arabistan 2. Lig ekibi NEOM SC'de oynayan Diagne'nin, Trabzonspor ile görüşme yaptığı iddia edildi. Diagne, Türkiye'de daha önce Kasımpaşa, Galatasaray ve Fatih Karagümrük formaları giymişti. Santrfor arayışında olan Trabzonspor'un, Diagne'yi kadrosuna katmak için harekete geçtiği belirtildi.

Süper Lig'de heyecan son sürat devam ederken transfer sezonundan dikkat çeken hamleler devam ediyor. Ülkemizde Kasımpaşa, Galatasaray ve Fatih Karagümrük formaları giyen Mbaye Diagne ile ilgili bomba bir gelişme yaşandı.

TRABZONSPOR'A İMZAYI ATIYOR

Kariyerini Suudi Arabistan 2. Lig ekibi NEOM SC'de sürdüren Senegalli golcünün Süper Lig deviyle görüştüğünü iddia edildi. Suudi Arabistan'da da istediğini bulamayan Mbaye Diagne'nin yeniden Süper Lig'e döneceği konuşuluyor.

Santrfor arayışlarını sürdüren Süper Lig devinin yıldız oyuncuyla iletişime geçtiği söylendi. Suudi Arabistan medyasında yer alan habere göre; Forvet arayışlarını sürdüren Trabzonspor, kısa bir süre önce Al-Qadsiah'a transfer olan Mbaye Diagne'yi kadrosuna katmak için harekete geçti.

Haberler.com / Bilal Ceran - Spor

Fatih Karagümrük Suudi Arabistan Mbaye Diagne Mbaye Diagne Trabzonspor Trabzonspor Galatasaray Kasımpaşa Türkiye Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

Yorumcu Davut :

iyi topçu. alan takım zarar etmez. ama adama top atmak lazım, GS deki gibi sırf gol atmasın diye pas atılmazsa başarısızlık kaçınılmaz.

Yanıtla133
Seko:

Süper lig devi derken.....

Yanıtla77
Tolga Güngör:

Bu bir şaka herhalde:) üzüldüm Trabzonspor taraftarina

Yanıtla15
Burak:

Visca çok gol attırır ağır falan ama gol pozisyonuna çok fazla giren bir forvet trabzonsporun gol yükünü çeker

Yanıtla03
Ütopik Yorumcu:

ortalama bir paraya zaten kısa koşa gelir tutarsada gol atar adam

Yanıtla03
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title