Haberler

Antalyaspor'da Genç Oyunculara Yapılan Teklifler

Güncelleme:
Abone Ol

Medical Park Antalyaspor yaptığı açıklamada bir çok genç oyuncuya farklı kulüplerden teklifler geldiği, bazıları ile ise sözleşmelerin karşılıklı olarak feshedildiği bildirildi.

Medical Park Antalyaspor Kulübü tarafından yapılan yazılı açıklamada bir çok genç oyuncuya farklı kulüplerden teklifler geldiği, bazıları ile ise sözleşmelerin karşılıklı olarak feshedildiği bildirildi.

Açıklamada PTT 1. Lig ve bölge takımlarının yanı sıra farklı kulüplerden gelen tekliflerin teknik ekip ve Yönetim Kurulu tarafından değerlendirildiği belirtildi. Açıklamada şu ifadeleri yer verildi:

"Profesyonel oyuncularımızdan Deniz Aslan'ın sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak feshedilmiştir. Lokman Gör, kiralık olarak, kiralama bedeli ve sözleşme bitiminde satış opsiyonu konularak, yetiştirme tazminatı hakkı kulübümüzde kalmak şartıyla Ankaraspor'a 1 yıllık geçici olarak verilmiştir, İlyas Yılmazer ile ilgili görüşmeler devam etmektedir. Abdurrahman Ayhanoğlu, Denizlispor'a, Yusuf Onur Arıkan, Bayrampaşaspor'a Cevat Kuy, Kartalspor'a 3. bir kulübe transferinden hisse alınarak ve geri çağırma opsiyonlu olarak sözleşmeleri feshedilmiş, protokol imzalanmıştır. Okan Özçelik, transfer edildiği Hollanda'ya tekrar geri dönüş talebi nedeniyle sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiş, Karşılıklı protokol imzalanarak, Türkiye'de bir kulüple anlaşması halinde tazminat maddesi konulmuştur."

A2 takımının amatör oyuncularından, Bedirhan Yılmaz, Yimpaş Yozgat'a kulüpte kalmak şartı ile geri çağırma ve yetiştirme tazminatı hakkının protokol ile verildiği belirtilen açıklamada, "Mustafa Çağlayankaya ve Sertan Sarıyer ile ilgili amatör aktarma veya opsiyonlu verilmeleri hususunda görüşmeler devam etmektedir. Halen kadromuzda yer alan oyuncularımızla ilgili transfer talepleri yapılmakta, önceliğimiz bölgemiz takımları olması koşuluyla değerlendirilmektedir. Yapılan anlaşmalar resmiyet kazandıkça, yazılı olarak bilgilendirme yapılmaya devam edilecektir" denildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Medical Park Antalyaspor deniz aslan Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title