Haberler

Medipol Başakşehir'in Avrupa Ligindeki Rakibi Burnley Oldu

Güncelleme:
Abone Ol

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Medipol Başakşehir'in rakibi, Aberdeen'i uzatmalarda 3-1 mağlup eden İngiliz ekibi Burnley oldu.

UEFA Avrupa Ligi'nde Medipl Başakşehir'in rakibi Burnley oldu. Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanşında Burnley ile Aberdeen karşılaştı. 1-1 biten maçın rövaşında 90 dakika da 1-1 sona erdi. Uzatmada Burnley bulduğu golle Aberdeen'i 3-1 mağlup etti.

BAŞAKŞEHİR'İN RAKİBİ BURNLEY OLDU

Bu sonucun ardından Premier League temsilcisi Burnley adını bir üst tura yazdırdı ve Medipol Başekşehir'in rakibi oldu.

BURNLEY UZATMALARDA BULDUĞU GOLLERLE ÜST RAKİBİNİ ELEDİ

Burnley'nin Aberdeen karşısındaki gollerini 6. dakikada Chris Wood, 101. dakikada Jack Cork ve 109. dakikada penaltıdan Ashley Barnes kaydetti.

Aberdeen'in tek golünü ise 27. dakikada Lewis Ferguson attı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Başakşehir Aberdeen Burnley Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (16)

gurbetçi Türk:

başak avrupada oynayamaz. nedir bu kavganız ya anlamadım. önemli olan Türk takımlarının başarısı değilmi? bak geçen yıl Beşiktaşı izlerken milli takımı izler gibi izledim. ben norveç troneste yaşıyorum. bu ostrendus dedikleri yer 4. 700 nüfuslu kasaba. ostrenduslu futbolcular o kasabanın esnafları. geseyi eleyince bütün norveç basını bu takımı yazdı ve ünlü oldu. hala bu ostrendusa Türkleri eleyen kahraman takım diye yazıyorlar adını. yani anlayacağınız cincon bizi bütün norveçe rezil etti.

Yanıtla28
smb:

Geçen sene lige asılmak için gruptan bilerek elendiler şimdi gruplara kalmış kalmamış bir önemi yok. Taraftarı bile olmayan bir kulüp önce parayı nereden bulduğunu açıklamalı.

Yanıtla17
comolli sokella:

bu takimi eleyemesse basaksehir artik kulubu kapatsin. adamlar aberdeni zor eledi. takim hazir degil evet ingiliz kulubu ama hazir degil bizim ligde oynasa alt siralarda oynar. . . .

Yanıtla35
Erkan:

Takımlarımızın şansızlığı kuralarda çoğu zaman dişli takımların çıkması ki bize lazım olan takımlarımızın sadece içerde deyil dışardaki maçlarında kazanılması gerekiyor.puan açısından.Haydi takımlarımız hepiniz elemeleri geçip gruplara kalalım

Yanıtla07
HIRBO:

ABDULLAH AVCI YİNE BOŞLAR AVRUPAYI O ZAMAN LİGDEKİ MÜCADELENİN NE ANLAMI KALIYO HIRBO

Yanıtla13
kral alex:

:( ŞANSA BAKK ÇÖLDE KUTUP AYISININ SENI BULMASI GIBI

Yanıtla13
:

ŞANSA BAK O KADAR ABİDİK KUBİDİK TAKIM VAR EN ZOR RAKİPLERDEN BİRİ ÇIKMIŞ .

Yanıtla13
REAL:

ohaaa rakibe bak. basaklar fark yer.

Yanıtla30
maskeli süvari:

futboldan anlamayan bırı daha. . basak sehır eger tam hazırsa lıge burnleyı dagıtıır deplasmada bıle yener. . aberdenı zar zor eleyen takım basaksehıre rakıpmı olur tabııı basaksehır ısterse. .

00
Vardarlı:

başak ne yapacak avrupada oynayamaz onlar elenir. bu sene avrupada ülkemizi iki takım temsil edebilir. BJK ve gs

Yanıtla21
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title