Haberler

Kimse ondan bunu beklemiyordu! Mehmet Büyükekşi'den Ali Koç'a sürpriz çağrı

Güncelleme:
Abone Ol

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Çekya maçı ve Avusturya eşleşmesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. 4 büyük kulübün başkanına da birlik ve beraberlik çağrısında bulunan Büyükekşi, "4 büyük kulübün başkanı, her şeyi bir kenara bırakıp Avusturya maçında yan yana fotoğraf verip destek olmalı. Bu organizasyonu yapacak olan da Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç'tur" ifadelerini kullandı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Çekya maçı ve Avusturya eşleşmesi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Avusturya maçı öncesinde 4 büyüklere birlik çağrısında bulunan Büyükekşi, "Bu organizasyonu yapacak olan da Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç'tur" dedi.

Mehmet Büyükekşi'nin açıklamaları şu şekilde;

"YENİ HİKAYELER YAZMAYA İHTİYACIMIZ VAR"

"Futbolcularımızı ve teknik kadromuzu can-ı gönülden tebrik ederim. Portekiz maçı sonrası çok olumsuz eleştiriler alsak da takımımıza sahip çıkan, moral veren çok büyük bir kesim de oldu. 16 yıldır özlemini çektiğimiz gruptan çıktık. Bu birinci basamaktı. Hep söylediğim bir şey vardı. Yeni hikâyeler yazmaya ihtiyacımız var. Birinci basamağı bitirdik. 85 milyona armağan olsun. Onların dualarıyla bu güzel anları yaşadık. Takım için dua etmeye devam etsinler. Avusturya'yı da eleyeceğimize inanıyorum. Bizi Almanya'da hiçbir anımızda yalnız bırakmayan adeta Türkiye'yi bize yaşatan, her yeri kırmızı-beyaza boyayan görülmemiş bir destekle diğer ülkelerin hayranlıkla izlediği, gurbetçilerimize, vatandaşlarımıza da özel bir teşekkürü borç bilirim. Sağ olsun, var olsunlar

"İÇİMİZDEKİ DÜŞMANLAR MİLLİ TAKIM'A OPERASYON ÇEKTİ"

"Zor bir süreçti. Özellikle Portekiz maçının ardından içimizdeki düşmanlar 19 yaşındaki Arda Güler'in üzerinden Milli Takım'a operasyon çekti. Vatan, millet sevgisini sorgulayacağımız bu küçük kesim her şeyi bir kenara bırakıp adeta gruptan çıkmayalım da bayram edelim havasında sosyal medyada terör estirdiler. Bilinmeyen o kadar çok şey vardı ki şimdi ben bazı şeylere değineceğim. Ay-Yıldızlı ekip, Almanya'ya geldiği süreçten itibaren tehditlere maruz kaldı. Ve bu nedenle birçok yolculuğunda uçak kullandı, çok hassas davranıldı. Fakat bunun üzerinden bile, "Vay trenle neden gitmiyorlar, otobüse niye binmiyorlar" diye sırf etkileşim almak için sporla futbolla alakası olmayan insanlar bile zarar verdiler. Sahadaki oyunu bir kenara bırakırsak, saha dışında büyük bir mücadele verildi. Tek bayrağımız var, tek milli takımımız var. Şahsi menfaatlerimiz için artık takımımıza zarar vermeyin."

"BUNU YAPACAK KİŞİ ALİ KOÇ"

Herkesin bir arada olup, Ay-Yıldızı taşıyan bu oyuncu grubuna Avusturya maçında destek vermesi şart. Özellikle de 4 büyük kulübün başkanı, her şeyi bir kenara bırakıp Avusturya maçında yan yana fotoğraf verip destek olmalı. Bu organizasyonu yapacak olan da Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç'tur. Gün birlik olma zamanıdır. TFF seçimlerini bir kenara bırakın."

Kaynak: Haberler.com / Spor

A Milli Futbol Takımı Mehmet Büyükekşi Mehmet Büyükekşi Çek Cumhuriyeti Trabzonspor Galatasaray Fenerbahçe Avusturya Avusturya Beşiktaş Türkiye Ali Koç Futbol Yaşam Spor Futbol Yaşam Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (15)

Şaziye Ceyhan:

Futboldan anlamam sezon boyunca FENERBAHCE'YE benim bildigim 'en az 6 maç' haksız yere 'penaltı' kazandıran Büyükeşki'den beklediğim hareket...

Yanıtla13948
Haydar Bozan:

futbolla alakan olmadığı o kadar belli ki!!

1184
Netherill:

biryerlerden okuyup gelmişsin sezon boyunca olan bitenden haberin yok. yorum yazmak için yorum yazmışsın resmen.!

1165
ASAR KESER:

TENİS İZLEYEN FUTBOLDAN ANLAMAYAN BİRİSİ YORUM YAPIYOR ÇOKTA ŞEY YAPMAYIN

328
VATAN SEVER:

burada amaç barışı sağlayıp koltuğu korumak biran evvel bırakmalı. Artık YETER DİYORUZ YETERRRR

Yanıtla4127
Bandorma:

Koltugu korumak icin birlik cagrisi yapiyor…ki gs ve ts haric herkes gitsin diye aylardir gozunun icine bakiyor…

656
Yorumcu Davut :

febespor tüpçü gibi, aydınlar gibi, nihat başganları gibi kendilerini destekleyecek tff ister. limiti aşıp pdfk ya sevketmeyecek, şike yapacak ceza vermeyecek tff lazım febespora.

Yanıtla7414
Erkan Unal:

Ali Koç gelirse milli takım kaybeder,istatikler ortada,gelmesin

Yanıtla5029
Abdullah KARAMAN:

Koç ortalık karışsın diye uğraşıyor siz birlik çağrısı yapsın diyorsunuz. çok komiksiniz.

Yanıtla5516
Alparslan Aydoğan:

suratı sureti kime benziyor

Yanıtla242
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title