Haberler

    Mehmet Demirkol: "Kovarak Yolladığın Umut 11'de Oynar "

    Abone Ol

    Şampiyonlar Ligi'nde Schalke'ye deplasmanda 2-0 yenilen Galatasaray'ı spor yorumcusu Mehmet Demirkol canlı yayında değerlendirdi.

    Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Schalke'ye 2-0 mağlup oldu. Spor yorumcusu Mehmet Demirkol canlı yayında mücadeleyi değerlendirdi.

    "Kovarak yolladığın Umut..."

    " Galatasaray'ın ciddi bir santrfor eksiği var. Drogba, Burak vardı forvette dedik ama onları geçtim şu anda Kayseri'deki Umut Bulut olsa bile olur. Galatasaray'ın devre arasında en az 2 oyuncuya ihtiyacı var. Umut Bulut şu anda Galatasaray'da oynar. Kovarak yolladığın oyuncu, şu anda Galatasaray'da 11 oyuncusu olarak oynar."

    "3 günde nereden nereye geldik"

    "Cuma günü derbide oley, oley çekiliyor, 5 mi, 6 mı olacak derken, bir anda beraberlik oluyor ve korkunç bir travma oluyor. Sonra bugün ile birlikte, 3 günde nereden nereye geldik."

    "Feghouli bu maçta da kullanılamayacaksa..."

    "Oyuncu almak lazım ama önce de oyuncu boşaltmak lazım. Feghouli bu maçta da kullanılamayacaksa, hele de o kontratla tutulmasının anlamı yok."

    "Maçın yıldızı yok"
    "Maçın yıldızı kim diye sorsak, iki takımdan da bir yıldız söyleyemeyiz. Yıldız oyuncu arayışı olsa, Konoplyanka oynardı zaten."

    Kaynak: Skorer / Spor

    Mehmet Demirkol Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title