Haberler

Mehmet Demirkol, Loris Karius'u Fabri ile Kıyasladı

Güncelleme:
Abone Ol

Beın Sports yorumcusu Mehmet Demirkol, Beşiktaş'ın Alman kalecisi Loris Karius'u, Fabri ile kıyasladı. Demirkol, "Fabri sahada ağlıyordu. Karius ne yapıyor? Kalecilik başka bir meslek." dedi.

BeIN Sports yorumcusu Mehmet Demirkol, Konyaspor maçında yediği gollerle eleştirilerin hedefi olan Laris Karius'un performansını değerlendirdi.

"GECE HAYATI DEMEK İSTEMİYORUM"

Demirkol, " Beşiktaş'ın iyi bir ortam olacağını düşünüyordum, travmalarından sonra ama oyuncu biraz kapalı. Gece hayatı falan demek istemiyorum. İzin gününde istediğini yapar ama sahadaki performans olmayınca tartışılıyor." dedi.

Mehmet Demirkol, Loris Karius'u Fabri ile Kıyasladı

"FABRİ SONRASI KARİUS'A KARAR VEREN KİM?"

Demirkol, "Karius, kendisini veremiyor. Fabri, sahada ağlıyordu. Fabri sonrası Karius'a karar veren kim? Kalecilik işi kaleciye sorulur... Kalecilik başka bir meslek. Şenol Güneş, Türk futbol tarihinin en önemli kalecilerinden birisiydi. Transfer kararını Şenol Güneş vermişse kötü bir ıska olmuş." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Demirkol Konyaspor Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

Domuz avcisi:

Mehmet Demirkol kim.

Yanıtla43
BEŞİKTAŞK:

KARİUS PERFORMANS OLARAK EVET BEKLENENİN ALTINDA AMA GENELE VURDUĞUNDA FENA KALECİ DEĞİL, ULAN HADİ BİZ HATA YAPTIK DİYELİ, M BEŞİKTAŞ OLARAK, LİVERPOOL MAL MI BUNU OIYNATTI KAÇ SEZON İLK 11DE?(SADECE DAHA HAM, BİRAZ DAHA GELİŞMESİ LAZIM)

Yanıtla30
..........:

BU KARİUSU BJK HEMEN GÖNDERSİN . 3. LİGDE ANCA OYNAR .

Yanıtla03
Gecelerin yargıcı:

Bu gözler Fabriyi arıyor ahhh ahhhhhh

Yanıtla00
Adınızı Yazın:

sorma sorma

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title