Haberler

Mehmet Demirkol: Mustafa Denizli 80'lerin Futbolunu Oynatıyor

Güncelleme:
Abone Ol

Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin Lazio maçındaki oyuncu tercihlerini eleştirdi, "Bu 80'lerden kalma bir yaklaşım." dedi.

Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan ve 1-1 sona eren Galatasaray - Lazio karşılaşmasıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Tecrübeli yorumcu, Mustafa Denizli'nin taktiğini "Bu 80'lerden kalma yaklaşım. 6-7 stoper oynardı ancak santrfor da olurdu. Bu takımda santfor da yok." dedi.

Demirkol'un açıklamaları şu şekilde:

"BU ANLAYIŞI YIKAN ADAM MUSTAFA DENİZLİ'YDİ AMA..."

"Bu 80'lerden kalma bir yaklaşım. Rahmetli Coşkun Özarı, böyle 6-7 tane stoperi oynatırdı ama bir tane santrfor olurdu. Burada santrfor da yok. Bu anlayışı yıkan adam da Mustafa Denizli'ydi ama bir şekilde yine oraya dönmüş.

"BU PLAN ÇOK BÜYÜK RİSK OLDU"

Amaç rakibi 0'da tutmak, pozisyon vermemekti ama pozisyon verdin ve gol yedin. 21. dakikada plan çöktü. Ondan sonra ne oldu? 50 dakika bu planda ısrar edildi. Artık ikinci maçı da böyle oynamak zorunda Galatasaray. Bu plan çok büyük bir risk oldu."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Demirkol Mustafa Denizli Galatasaray Lazio Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

lazoğlu Mobil-ANDROID:

Bunlar daha iyi günleriniz. kulübün birini uefa ya sikayet et . digerine komidinin üstünü göster. Böyle çıkar aheste aheste cincon

Yanıtla76
ayhaaaaaaan:

eeeeeeeeeeee neymis yorum yapmakla bu isler olmuyomus. beter olun denizli bey eziksaray

Yanıtla25
Küresel güçler silindir güçlere karşı-)Mobil-IO:

Futbol sonuc oyunu. İlk haftalar vitoru elestiren fenerlilere bakıyorum dilleri bir yerlerine girdi...mustafa hocaya zaman lazımbenxw. 90 larınutbolunu oynatıyordıyenlere cevabım suki herhalde 90 lı arkadaslar..mustafanın felsefesi esas 80 sonlarında oturmustur rahmetli derwall ile.. Gs kapanmadı acıkfutbol oynadı sorun sukı defansın oturması zaman alır.bıdemelo yok takımda.. Onuda un

Yanıtla31
cemal:

şu andaki takıma avrupanın en iyi hocasıda gelse yapabilecekleri kısıtlı kimse mucize yaratamaz

Yanıtla12
Adınızı Yazın:

gs yönetimi işi biliyor bu kadar çok para verip denizli gibi adama bir takım bu kadar kötü yönetilir. ah amigo orhan nerdesin bi kafa çak şunada futbol bidaha kurtulsun.

Yanıtla02
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title