Haberler

Mehmet Topal'ın çalıştırdığı takım batıyor

Güncelleme:
Abone Ol

Türk iş adamlarının yatırım yaptığı ve teknik direktörlüğüne Mehmet Topal'ın getirildiği Rumen ekibi Petrolul Ploiesti iflasın eşiğinde. Ekonomik sıkıntılarla boğuşan kulüp, ligde ise 4. sırada yer alıyor.

Türk iş adamları tarafından yatırım aldıktan sonra teknik direktörlük görevine Mehmet Topal'ı getiren Rumen ekibi Petrolul Ploieşti'de sıkıntılı günler yaşanır. Sarı-mavili ekip iflasın eşiğinde.

LİGDE 4. SIRADALAR

Mehmet Topal yönetiminde lige, Buzau beraberliği ile başlayan Petrolul Ploiesti, 11 haftada 18 puan toplayarak 4. sırada yer aldı.

"MAAŞLAR 4 AYDIR ÖDENMEDİ"

Rumen basınınde yer alan haberde, oyunculara ödenmesi gereken maaşların neredeyse 4 aydır ödenmediği ve antrenör Mehmet Topal'ın işiyle ilgisi olmayan nedenlerden dolayı müthiş bir baskı altında çalıştığı söyleniyor. Hassas mali durumlarına rağmen Petrolul beklenenden çok daha iyi bir başlangıç yaptı.

Haberler.com / Salih Söğüt - Spor

Mehmet Topal Mehmet Topal Türk İş Finans Spor Finans Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

Köksal Çelik:

Fenerin eski oyuncusundan td olmaz. Alex başarısız, Volkan demirel başarısız, Mehmet topal başarısız, Ümit özat başarısız.. Ama okan buruk ve arda turan hepsinin yapamadığını yaptı..

Yanıtla10034
Mert İleri:

Adam batik takimla 4. Alex iyi gidiyor. Volkan iyiydi. Okan kac kere kovuldu ac bak. Sen bi daha futbol konusma

1566
Didar Myradow:

Ah fırsatçi Fetösaraycılar.

1543
Turkuaz Türk:

Türkler el attıysa batmaya mahkum

Yanıtla1920
Uğur:

Fetöbahçe

Yanıtla97
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title