Haberler

Melo, Cruzeiro'ya İmza Atmak Üzere

Güncelleme:
Abone Ol

Felipe Melo'nun menajeri, "Cruzeiro ile anlaşmaya çok yakın olduğumuzu net bir dille söyleyebilirim. Pazartesi ya da Salı resmi imzalar atılabilir." dedi.

Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun 20 Temmuz'a kadar süre verdiği Felipe Melo, Brezilya ekibi Cruzeiro'ya imza atmaya hazırlanıyor.

Yıldız oyuncunun menajeri Jose Rodriguez, İtalyan basınına oldukça net ifadeler kullandı ve Felipe Melo'nun iki gün içinde Cruzeiro'ya imza atabileceğini belirtti.

"CRUZEIRO TAMAM GİBİ"

Sporx'in haberine göre; Rodriguez, "Felipe'nin Inter'e transferi konusunda son saatlerde benimle kimse ne konuştu ne de bağlantıya geçti. Şu anda işler değişti ve Cruzeiro ile anlaşmaya çok yakın olduğumuzu net bir dille söyleyebilirim. Önümüzdeki günlerde herşeyin çözüleceğini umuyorum.Pazartesi ya da Salı resmi imzalar atılabilir" ifadelerini kullandı.

"SÖZLEŞME DETAYLARI"

Cruzeiro'nun yıllık 2.5 milyon eurodan 3 yıllık sözleşme teklif ettiği Melo, anlaşma sağlandığı taktirde 21 Temmuz'da yeni takımının kampına katılacak.

Melo, 2003'te Cruzeiro forması giymiş ve Alex de Souza, Marcio Nobre, Edu Dracena, Maicon, Cris, Maldonado gibi isimlerle beraber şampiyon olan efsanevi takımın bir parçası olmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hamza Hamzaoğlu Felipe Melo Galatasaray Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (57)

Zaza Kürdü:

Daha iyi bir takıma gitmiş tebrikler cincondan kurtulmuş cinconlular da utanmadan Meloya efsane diyordu puhahaha

Yanıtla1517
AD SOYAD:

Emre-Melo-Volkan üçlüsünden kurtuluyoruz gibi gibi :D

Yanıtla129
ali:

hoşt köpek

Yanıtla619
Gsli:

Bence defolsun gitsin ha iyi futbolcu ona lafım yok ama karektersiz bir adam

Yanıtla420
vatandas:

Melo seni sevmiyoruz

Yanıtla419
ÇUKUROVALIYIZ0134:

PİSLİK DEFOL ÜLKEMİZDEN

Yanıtla419
bfıah:

buraya gelip sevilmeyen tek brezilyalı heralde kendisi. . . Bunu çin''e transfer edin it gibi sağa sola siğme hareketi yapsın. adamı yerler la orda melooooo

Yanıtla518
.....:

Fener in transferleri meloyu korkuttu kaçacak takım ariyo demek bir yıl daha kalsa dili iki cm daha uzardi

Yanıtla616
el toro:

şuna aşı vurunda öyle gönderin la

Yanıtla318
HEYHATT:

Menajerinin aptalca ihtirasları uğruna yakma kendini Melo. . Kal CİMBOM''da . . Daha kaldıracağımız çookkk kupalar var. . .

Yanıtla200
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title