Haberler

    Menajeri İngiltere'de! Bitiyor

    Abone Ol

    Galatasaray'ın transfer etmek için zemin aradığı ancak ikna edemediği Alexandre Pato ile ilgili ilginç bir transfer iddiası konuşulmaya başlandı.

    SPORCOPE DIŞ HABER - Galatasaray'ın transfer etmek için zemin aradığı ancak ikna edemediği Alexandre Pato ile ilgili ilginç bir transfer iddiası konuşulmaya başlandı.

    İngiliz basının iddiasına göre Brezilyalı golcünün menajerinin temasları gerçekleştirmek için İngiltere'de bulunduğu ifade edildi.

    Brezilya basınında da geniş yer bulan haberlerde Chelsea'nin ara transfer döneminde gol sorununa çare olabilmesi için Pato'yu renklerine bağlamak için çaba sarfettiği iddiası gündeme geldi. Daha önceden Liverpool ile görüştüğü konuşulan Pato'nun transferi için Chelsea'nin de devreye girdiği ve oyuncunun menajerini İngiltere'ye davet ederek anlaşma zemini aradığı belirtildi.

    Galatasaray'ın transfer etmek için devrede olduğu iddiaları üzerine Sporcope.com Pato ile iletişime geçmiş ve yıldız futbolcu kariyerine Türkiye'de devam etmek istemediğini açıkça ifade etmişti.

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title