Haberler

Merih Demiral için istenen ceza ortaya çıktı

Güncelleme:
Abone Ol

Avusturya maçında attığı gol sonrası bozkurt işareti yapan Merih Demiral'a UEFA tarafından disiplin soruşturması başlatıldı. UEFA'nın İsviçreli bir müfettiş görevlendirdiği ve bu müfettişin Demiral için 2 maç men cezası talebinde bulunduğu belirtildi. Ancak TFF, "Merih Demiral'a 2 maç ceza verildi" şeklindeki haberleri yalanladı ve savunma süresinin devam ettiğini bildirdi.

EURO 2024'te son 16 turunda Avusturya'yı 2-1 yenen A Milli Takım'da goller Merih Demiral'dan gelmişti. Demiral'ın attığı gol sonrası bozkurt işareti yapmasının yankıları ise sürüyor.

İSTENEN CEZA BELLİ OLDU

Avusturya maçında bozkurt işareti yapan Merih Demiral'a UEFA tarafından disiplin soruşturması başlatılmıştı. UEFA tarafından disiplin soruşturulması başlanan hareketle ilgili istenen ceza da belli oldu.

2 MAÇTAN MEN EDİLMESİ İSTENİYOR

Milliyet'in haberine göre UEFA, Merih Demiral'ın dosyası için İsviçreli bir müfettiş görevlendirdi. Müfettişin, Merih Demiral için 2 maç men cezası talebinde bulunduğu ifade edildi.

TFF YALAN HABERLERİ YALANLADI

TFF'den yapılan açıklamada, "Bild Gazetesi kaynak gösterilerek, 'Merih Demiral'a UEFA tarafından 2 maç ceza verildi' şeklinde yayınlanan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Yarın sabaha kadar savunma süremiz bulunmaktadır" denildi.

NE OLMUŞTU?

Milli futbolcumuz Merih Demiral, Avusturya maçında kaydettiği gollerin ardından sevincini bozkurt işareti yaparak göstermişti. Yaptığı harekete ilişkin maç sonu konuşan Demiral "Herhangi bir mesaj yok, sadece ne kadar gururlu ve mutlu olduğumu göstermek istedim" ifadelerini kullanmıştı.

Merih'in bu hareketi büyük ses getirirken Almanya İçişleri Bakanı Nancy Faeser, bu gol sevincini hedef alarak UEFA'dan yaptırım istemişti. UEFA ise milli futbolcumuz hakkında 'uygunsuz hareket' sebebiyle soruşturma başlatmıştı. UEFA'dan yapılan açıklama şu şekildeydi, "2 Temmuz 2024 tarihinde Almanya'nın Leipzig kentinde oynanan 2024 UEFA Avrupa Şampiyonası Son 16 Turu Avusturya- Türkiye karşılaşmasıyla ilgili olarak, Türkiye Futbol Federasyonu oyuncusu Merih Demiral'ın iddia edilen uygunsuz davranışları nedeniyle UEFA Disiplin Yönetmeliği'nin 31(4) maddesi uyarınca soruşturma açılmıştır . Konuyla ilgili olarak ilerleyen günlerde daha detaylı bilgi verilecektir."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Merih Demiral Avusturya Türkiye Spor Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

9 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 2024-25 okullar ne zaman açılacak? 9 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Eylem Tok kimdir? Eylem Tok kaç yaşında, nereli, mesleği ne? 9 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Temmuz Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Temmuz AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Temmuz Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 9 Temmuz 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 Temmuz Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! İlker Kaleli İspanyolca biliyor mu? SHP'nin açılımı nedir? SHP ne demek, açılımı ne?
1000

Yorumlar (34)

SELÇUK GÜNDOĞDU:

BİR ÜLKENİN SEMBOLÜ BAYRAKTIR,İŞARET BELLİ ZÜMRELERİ İLGİLENDİRİR,KEZA HER ZÜMRENİN KENDİNE GÖRE BİR İŞARETİ OLABİLİR,ANCAK BU ZÜMRELERİN ORTAK DEĞERİ AY YILDIZDIR,BEN MİLLİ FORMA ÜZERİNDE BİR BOZKURT İŞARETİ GÖREMEDİM YA DA BAŞKA BİR İŞARET,O YÜZDEN KİMSENİN GÜCÜNE GİTMESİN MERİHİN YAPTIĞI ÜLKEYE MAL OLAMAYACAK KADAR ZÜMRESELDİR,EVET BİR DEĞERDİR AMA SINIRLI BİR DEĞER,BİZ GLOBAL ANLAYIŞI BIRAKIP MAHALLİ ANLAYIŞA DÖNERSEK YANLIŞ YOLDAYIZ DEMEKTİR,GERİ KALMAYI BIRAKALIM ARTIK

Yanıtla14286
Hamit Gündoğdu:

Tarihini bilmeyen ve sahip çıkmayan milletler yok olmaya mahkumdur.. ve sana sözüm birde büyük harflerle yazi yazmak ciddiyetten uzaktır. Resmi yazismalarda ise asla ciddiye alınmaz.

3074
Ertan:

Selçuk Bey, ilk önce saygı gereği büyük harfin ne anlama geldiğini bir araştırın, daha önemlisi her insan tarihini bilmeli ki geleceğine yön versin. Saygılar.

843
Demir Acer:

Sana koyulan ismi tasiyamadigin açıkça belli yazik olmuş,

627
Ertan Demirel:

Su anki Bayragimiz olmasaydi Bozkurt sembolü tasiyan bir bayragimiz olacagindan haberin varmi?

514
osman Öztürk:

Selçuk kusura bakma ama sen bu konularda çok cahilsin.Fransa'nın maçlarını seyrederken bi dikkatli bak.Kac tane horoz kıyafeti giymiş seyirci var.Horoz da Fransanın sembolüdür.Aslindaxher ülkenin bir sembolü var zaten bu türden.Bozkurt da Türk Milletinin sembolüdür.Bizden daha çok dünyaTürklügü arasında daha yaygındır.Iranın Tepriz şehrinin takımı olan Traktör Sazi'nin her maçında 40 bin Azeri Türk'ü bozkurt işareti yapar.

510
sinan sarıkaya:

Ceza almayı hak etti. Siyasetle, siyasi mesaj ve işaretlerle ne işin var. Futbolcusun yapacağın en iyi iş futbolunla mesaj vermek olur. Futbol sahaları siyaset arenası olursa hesaplaşma, kapışma ve cinayet yerlerine döner. İleride milletvekilliği yada futbol federasyonunda yerini garantiledi. Bu memlekette işler bu şekilde yürüyor maalesef. Deniz Naki örneği var: "bozduğun kantar bir gün seni de tartar".

Yanıtla12672
T.C. GÖKBÖRÜ:

Sen boşver kantarında aşkın neslin ne senin

3040
Ertan:

Sinan Bey, geçmişini bilmeyen geleceğine yön veremez. Bozkurt sembolünü siyasi mesaj olarak biliyorsan tarihini biraz okuman tavsiyemdir. Selamlar.

1225
Ertan Demirel:

Hadi oradan

72
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title