Haberler

Mersin İ.Y Yarın Bursaspor'u Konuk Edecek

Güncelleme:
Abone Ol

Spor Toto Süper Lig'de düşme potasından çıkma umutlarını büyük ölçüden kaybeden Mersin İdmanyurdu, yarın sahasında Bursaspor'u konuk edecek.

Spor Toto Süper Lig'de düşme potasından çıkma umutlarını büyük ölçüden kaybeden Mersin İdmanyurdu, yarın saat 16.00'da sahasında Bursaspor'u konuk edecek.

Ligde oynadığı son 9 karşılaşmada galibiyet alamayan kırmızı lacivertliler, 21 puanla puan tablosunda son sırada yer alıyor.

"ŞANSIMIZ DEVAM EDİYOR"

Son haftalara girdiklerini belirten teknik direktör Hakan Kutlu, "6 haftaya kaldı. Bursaspor karşılaşması da bu 6 maçın içerisinde yer alıyor. Geçtiğimiz hafta Galatasaray karşısında iyi oynamamıza rağmen mağlup olduk. Kalan maçlarımızın hepsini kazanmak istiyoruz. 6 maç 18 puana denk geliyor. Hala şansımız devam ediyor" dedi.

"OYUNCULARIMA GÜVENİYORUM"

Acilen puan ve puanlara ihtiyaçlarının olduğunu söyleyen Kutlu, "Bursaspor maçını kazanarak alt sıralardan kurtulmak istiyoruz. Bunu da yapacak olan futbolcularıma güveniyorum. Tüm taraftarlarımızı maça bekliyorum. Bizleri yalnız bırakmasınlar" diye konuştu.

DHA (AP) FOTOĞRAF

///////////////////////

Bu yıl 8'incisi düzenlenen İhsan Eroğlu Futbol Turnuvası, 5 Ocak Stadı'nda start aldı

Heyecan başladı

Mehmet KAYMAK

ADANA, (DHA)

ADANA Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev yaparken geçirdiği rahatsızlık sonucu 2008'da vefat eden İhsan Eroğul adına düzenlenen 8'inci Geleneksel İhsan Eroğul Futbol Turnuvası, 5 Ocak Stadı'nda başladı.

Bölge İstinaf Mahkemeleri Başsavcısı Sabri Beytorun, Adana Cumhuriyet Başsavcısı Süleyman Bağrıyanık, Adalet Komisyon Başkanı Mehmet Kaya, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hamza Celepoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi'nin katıldığı, Adana F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu tarafından organize edilen 20 takımın katıldığı turnuvada Adana'nın yanı sıra çevre il ve ilçelerde hizmet veren adliye, ceza infaz kurumu ve baro çalışanları da yer alıyor.

Turnuvada yoğun iş temposunda görev yapan personelin sportif etkinlikle deşarj olmasının sağlandığını belirten Adana Cumhuriyet Başsavcısı Süleyman Bağrıyanık, "Aynı zamanda farklı kurumlarda çalışan personelin birbirini tanıması ve kaynaşmasına olumlu katkılar sağlıyor. Turnuva sadece kişiler arasında değil, kurumların da daha verimli olmasını güçlendiriyor" dedi.

CENTİLMENLİK KUPASI

Turnuvada Centilmenlik Kupası'nın ise 2009'da hayatını kaybeden Adana Cumhuriyet Başsavcısı Volkan Yücesoy anısına verileceğini söyleyen Bağrıyanık, "Turnuvamız bu yönüyle de bizim için ayrı bir anlam taşımakta. Tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

1.5 AY SÜRECEK

Başsavcı Bağrıyanık, 20 takımın katıldığı turnuvanın yaklaşık 1.5 ay süreceğini belirterek, "Karşılaşmalar gruplarda lig usulüne göre oynanacak. Gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar çeyrek finale yükselecek, daha sonra kuralar çekilerek yapılan eşleşmelerle yarı final ve final maçları oynanacak" dedi.

12.04.2013 FOTOĞRAF

/////////////////////////

Atlıspor'da Bahar Kupası heyecanı

ADANA, (DHA)

ADANA Atlıspor Kulübü'nün geleneksel olarak her yıl düzenlediği Adana Büyükşehir Belediyesi Bahar Kupası Tenis Turnuvası, yarın başlıyor.

Tek erkekler, tek bayanlar ve çiftler kategorilerindeki turnuva, başhakem Serdar Ali Türköz ve Murat Koçak'ın direktörlüğünde gerçekleşecek. Raketlerin Adana Büyükşehir Belediyesi için çarpışacağı turnuvanın son derece çekişmeli ve kaliteli maçlara sahne olması bekleniyor.

DHA (AP) 13.04.2013 - Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Süleyman Bağrıyanık Mersin İdmanyurdu Bursaspor Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title