Haberler

Neler söyledi neler! Mert Hakan'dan çok konuşulacak Mourinho sözleri

Güncelleme:
Abone Ol

Topuk Yaylası'nda yeni sezona hazırlanan Fenerbahçe'de futbolculardan Mert Hakan Yandaş, teknik direktör Jose Mourinho ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Portekizli teknik adam ile çalışmanın kendisi için büyük bir şans olduğunu söyleyen Mert Hakan, "Mourinho ile çalışmak herkese nasip olmaz. Takımda herkesi isim isim bilerek buraya gelmiş, herkese çok yakın. Komutan olayına gelirsek, o bizim komutanımız. O ne derse, onu yapacağız" dedi.

Topuk Yaylası'nda yeni sezon çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de takım kaptanlarından Mert Hakan Yandaş, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"ANTRENMANLAR SERT GEÇİYOR"

Sert idmanlar yaptıklarını belirten Mert Hakan, ""Bizim için yoğun geçen bir dönem. Sert başladı ve sert geçiyor. Takımlar sezon içinde, bu kampların meyvesini yer. Jose Mourinho inanılmaz idmanlar yaptırıyor. Biraz yorucu ama keyifli geçiyor. Yeni sezon Fenerbahçemize inşallah hayırlı olur. Takım hiç ara vermemiş gibi devam ediyor. Herhalde herkes tatilde çalışmış. Bundan hocanın da etkisi olabilir" ifadelerini kullandı.

"BİZİM KOMUTANIMIZ MOURINHO"

Takımdaki komutanın Mourinho olduğunun altını çizen Fenerbahçe Kaptanı, "Jose Mourinho ile çalışmak herkese nasip olmaz. Benim için de büyük şans. İki yıl daha Fenerbahçe'ye hizmet edeceğim. Takımda herkesi isim isim bilerek buraya gelmiş, herkese çok yakın. Komutan olayına gelirsek, o bizim komutanımız. O ne derse, onu yapacağız" dedi.

Mert Hakan'dan Mourinho'ya: Bizim komutanımız o

A MİLLİ TAKIM SÖZLERİ

EURO24 için konuşan deneyimli futbolcu, "EURO2024'ü takip ediyorum, arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İnşallah daha ileriye giderler. Oyun olarak sıkıntılı dönem yaşadılar ama onlara destek olmamız lazım. Ay-Yıldıza hizmet ediyorlar, ülke inşallah desteğe devam eder ve gidebildikleri yere kadar giderler. Ben de onlar için çok mutluyum" şeklinde konuştu.

"BİZE KARŞI OLAN HERKES MÜCADELE EDECEĞİM"

Geçen sezon talihsiz sakatlıklar yaşadığını söyleyen 29 yaşındaki oyuncu, "Talihsiz sakatlıklar yaşadım. Geçen sezon iyi oynadım ve takıma iyi katı verdim. Komutan konusu, taraftarların teveccühü. Bizlerin komutanı hocalarımız. Biz kulübün askerleriyiz. 1 dakika, 10 dakika... Ne kadar süre gelirse en iyisini yapmak için varım. Bu sezon daha da çok oynamak istiyorum. Takıma yaptığım katkıyı herkes görecek. Bize karşı olan herkesle mücadele edeceğim" açıklamasını yaptı.

Mert Hakan'dan Mourinho'ya: Bizim komutanımız o

"SÖZLEŞME UZATMAK 1 DAKİKA SÜRDÜ"

Fenerbahçe ile geçtiğimiz günlerde 2 yıllık sözleşme imzalayan Mert Hakan Yandaş, süreci "Sözleşme olayı çok kısa sürdü. Önce başkanımız aradı ve konuşmamız 1 dakika sürdü. Beni en az iki yıl daha Fenerbahçe formasıyla görmek istediğini söylediğinde ben de teşekkür ederek kabul ettim" sözleriyle anlattı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mert Hakan Yandaş Mert Hakan Yandaş Topuk Yaylası Jose Mourinho Jose Mourinho Fenerbahçe Fenerbahçe Ali Koç Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (15)

Barış O. B.:

Zaten başka hangi kulüp ister seni

Yanıtla40119
Gjerj Kastoroiti:

tek hücreli canli

1246
Netherill:

gidebileceğin en son noktadasın zaten tabiki 1 dakika bile sürecek aramaları bile büyük bir olay senin için :)

Yanıtla17100
NECMETTİN SNTL:

Saha dışında kavga ile sözleşme imzalayan futbolcu takımına gram faydası yok ve futbolu kirletiyor artık bu tarz furbolcular sahalarda olmamalı

Yanıtla1187
Hasan Yılmaz:

haklısın ama bu ilkmi melonun kopyası

1413
NECMETTİN SNTL:

Her takımda çıkıyor ara ara abonelik alıyorum futbol izlemek istiyorum top oyunda kalsın hızlı oyun olsun taktik teknik olsun mücadele olsun kavga izlemek istesem boks maçı izlerim bütün takımlar oyuncularını uyarsın kendileri de yapmasın yeter her yıl kaos

01
Nihat Yurttapan:

kötü bakteride lazım.

Yanıtla533
Hüseyin aksu:

gelen ağam giden paşam yalllaaa

Yanıtla233
Doğuş:

Fener in hatası bu tür kişileri ısrarla barındırması.Gs nin işine yarıyor

Yanıtla132
Nihat Yurttapan:

kötü bakteride lazım

Yanıtla518
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title