Haberler

Mert Hakan Yandaş'ın kaderi, Mourinho'nun ağzından çıkacak 2 kelimeye bağlı

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe'de sözleşmesi biten Mert Hakan Yandaş, yeni sözleşme için Jose Mourinho'nun kararını bekliyor. Başkan Ali Koç, Mert Hakan'la görüştü ve "Son kararı Mourinho verecek" dedi.

Süper Lig devi Fenerbahçe'de sözleşmesi biten ve henüz yeni kontrat imzalamayan Mert Hakan Yandaş'ın geleceği merak konusu.

"KARARI MOURINHO VERECEK"

Başkan Ali Koç'un da tecrübeli oyuncuyla görüştüğü ve "Son kararı Mourinho verecek" dediği belirtildi. Mert Hakan da Jose ile ilerleyen günlerde bir görüşme yapacak.

9 GOLE KATKI VERDİ

Bu sezon Fenerbahçe'de 27 maça çıkan Mert Hakan, söz konusu karşılaşmalarda 3 gol ve 6 asistlik performans sergileyebildi.

Mert Hakan Yandaş'ın kaderi, Mourinho'nun ağzından çıkacak 2 kelimeye bağlı

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Mert Hakan Yandaş Mert Hakan Yandaş Jose Mourinho Jose Mourinho Fenerbahçe Fenerbahçe Sözleşme Ali Koç Ali Koç Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

JokerAllame:

KOMUTANNN

Yanıtla3711
JokerAllame:

burası geseli dolu lunapark taraflatlariii

1413
SüLeyman Kiyağ:

Mourinho futbolcudan anlar ve Mert Hakan PTT yolcusu

Yanıtla434
Mustafa Koçyiğit:

hadi mert hakan git tff de oyna şimdi

Yanıtla427
Yılmaz Yıldız:

Eyer anlıyorsa hemen gönderir

Yanıtla424
mustafa SsSsS:

jokerallame değişikmisin la sen her fener haberinin altında sen varsın sahi unuttum siz fenerliler anca yorumlarda olabiliyorsunuz dimi dışarda formalıları göremiyoruz da haklısın konuş konuş buralar sizin sokaklar sarı kırmızı bizim :)))

Yanıtla38
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title