Haberler

Mert Hakan Yandaş'tan Kerem Aktürkoğlu'na "Yanlış yolda" cevabı

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe'nin kaptanlarından Mert Hakan Yandaş, Galatasaray'dan Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu'nun Kick yayınındaki 'Fenerbahçeliler yanlış yolda' sözlerine sosyal medyadan yanıt verdi. Yandaş, Anıtkabir'in fotoğrafını Instagram hikayesinde paylaşarak 'Bizim yolumuz' ifadelerini kullandı.

Galatasaray'dan Benfica'ya transferiyle dikkatleri üzerine çeken ve gösterdiği performansla adından söz ettiren Kerem Aktürkoğlu, sosyal medya platformu Kick'te açtığı canlı yayında çarpıcı ifadeler kullanmıştı.

Fenerbahçe'ye göndermeli ifadeler kullanan Aktürkoğlu'na sarı - lacivertlilerin takım kaptanları arasında yer alan Mert Hakan Yandaş'tan yanıt geldi.

ANITKABİR PAYLAŞIMIYLA YANIT VERDİ

Yandaş, Anıtkabir'in fotoğrafını Instagram hikayesinde paylaşarak 'Bizim yolumuz' ifadelerini kullandı. Mert Hakan Yandaş'ın paylaşımı, kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu.

İşte o paylaşım;

Mert Hakan Yandaş'tan Kerem Aktürkoğlu'na 'Yanlış yolda' cevabı

NE OLMUŞTU?

Kerem Aktürkoğlu, dün akşam Kick'te açtığı canlı yayında Fenerbahçelileri kızdıran sözler sarf etmişti. Aktürkoğlu, "Fenerbahçeli yakın arkadaşlarım var ama ben Galatasaraylıyım. Bizimkisi doğru yol. Onlar yanlış yolda ama belki bir gün farkına varırlar." demişti. Kerem Aktürkoğlu'nun bu sözleri, Fenerbahçeli taraftarların tepkisini çekmişti.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Mert Hakan Yandaş Mert Hakan Yandaş Kerem Aktürkoğlu Kerem Aktürkoğlu Sosyal Medya Galatasaray Galatasaray Fenerbahçe Fenerbahçe Instagram Anıtkabir Magazin Benfica Sözler Medya Spor Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (13)

veli İdi:

Hadi ordan ayyaşmı yandaşmı belli değil. Hangi sebeple fenerde oldugu bile belli olmayan şahıs. Birçok fenerlinin bile,fenerin oyuncusu olamaz dediği şahıs. Anıtkabir fotoğrafı paylaşarak algı oluşturmaya çalışma

Yanıtla26104
Sert Adam:

Sanmiyorum senin yollun oldugunu „Ben sporcunun zeki, cevik ve ayni zamanda ahlaklisini severim“ sende Bu özelliklerden hicbiri yok. Senin yolun ahlaksizlik.

Yanıtla1382
sinan çayırcı:

Engut herif espiriyi bile anlamayıp manipüle eden birisin .

Yanıtla1965
Emre Ürker:

Topçu bozuntusu Hakan sus

Yanıtla1358
ysn kzgl:

3 iq soytarı

Yanıtla1143
Suleyman Bayram:

Sorulan sorulara veya eleştirilere tam cevap veremeyip sığındıkları yol.

Yanıtla834
Ser_hat:

Sanmıyorum senin yolun o yol olsa her derbide soytarılık yapmazsın.

Yanıtla524
niyazi özel:

Ulan ne haysiyetsiz bir futbolcuymuş bu sıkışınca Atatürk ü kullanıyor madem o yoldaşsın neden Atatürk ün gençliğe hitabesini okumuyorsun hani ahlak

Yanıtla320
sedat aslan:

yav adam benim yakın arkadaşlarım demiş. sana ne oluyor mert hakan. hemen herşeye atlayıp üstüne alıyorsun. ama sen alisiksin. herşeye koşmaya aylamaya anladın sen onuuuu

Yanıtla417
Halit Kilic:

Futbolun yüz karası senin yolun belli aslan parçasının yolu belli hadi ordan

Yanıtla311
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title