Haberler

Mesrun İzzet: Lassana Diarra'nın Galatasaray'a Gelme İhtimali Çok Düşük

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray'ın uzun süre gündeminde kalan Lassana Diarra'nın temsilcisi olan Mesrun İzzet, ''Lassana Diarra'nın Galatasaray'a gelme ihtimali çok az. Diarra Marsilya'da kalmayı tercih ediyor. " dedi.

Galatasaray, transfer dönemindeki hızını devam ettiriyor. Birçok oyuncu ile anlaşan Sarı-Kırmızılılar, transfere devame diyor. Cimbom'un ilgilendiği oyuncularım temsilcisi olan Mesrun İzzet, konularla ilgili açıklamalarda bulundu.

"GÜNDEMDE YOK DİYEMEM"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan 30 yaşındaki futbolcunun Türkiye temsilcisi Mesrun İzzet, '' Tiote için bize gelen resmi bir teklif yok. Ama Galatasaray'ın gündeminde değil diyemem. Newcastle'dan kesin olarak ayrılacak. Son iki maçta oynamadı. Türkiye onun için bir opsiyon'' dedi.

"DİARRA İHTİMALİ DÜŞÜK"

Galatasaray'ın uzu süre gündeminde kalan Lassana Diarra'nın da temsilcisi olan Mesrun İzzet, ''Lassana Diarra'nın Galatasaray'a gelme ihtimali çok az. Diarra Marsilya'da kalmayı tercih ediyor. Eşi ile konuştu, onun için Türkiye'ye gelme konusu kapandı. Mehmet Özbek'in Marsilya'ya geldiğine dair bize gelen bir bilgi yok. Ben çoğu yönetici ile görüşüyorum. Böyle bir transfer görüşmesi olsa benim bilgim olurdu. Bize ve oyuncuya gelen bir bilgi yok. Lassana Diarra, Galatasaray'a gelmeyi kabul etmişti. İstenilen rakama gelmeyi kabul etmişti. 15 Temmuz'da yaşanan olaylar sonucu eşi gelmeyi kabul etmedi. Eşini ikna etmeye çalışırken Lokomotiv Moskova ile sorunlar oldu. İlk başta imzalar atılsaydı, şu an Diarra Galatasaray'ın oyuncusu olurdu. Diarra'nın şöyle bir talebi vardı. İmza parası konusunda ricada bulundu. Bonservis bedeli olmadığı için böyle bir ricada bulundu. Galatasaray elinden geleni yapmaya çalıştı ancak eşi işin içine girince konu tamamen kapanmış oldu. Olaylardan çok korkmuştu kendisi. Diarra şu an bir yere gitmeyi düşünmüyor. Marsilya'da kalacak. Kesin kararı bu. Marsilya'dan başka takıma imza atarsa UEFA'dan lisans isterse ödemesi gereken 10 milyonu ödemesi gerekir gibi bir tehlike yok. Lassana'nın lisans çıkarmasında bir problem yok'' şeklinde konuştu.

"TRANSFERİ SÖZ KONUSU DEĞİL"

Mesrun İzzet bir diğer futbolcusu Obi Mikel için ise, ''Brezilya'da turnuvaya konsantre olmuş durumda. Beşiktaş yaz döneminde istedi; önceki kış da istemişlerdi; ama şu an için Mikel'in transfer gibi bir düşüncesi yok'' dedi.

(Ajansspor)

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Lassana Diarra Galatasaray Marsilya Türkiye Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title