Haberler

    Messi'den Arda Turan Mesajı: Sana Bol Şans Diliyorum

    Güncelleme:
    Abone Ol

    Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi, ara transfer döneminde takımdan ayrılan Arda Turan'a sosyal medyadan, "Sana bol şans diliyorum" diyerek veda etti.

    Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi, ara transfer döneminde takımdan ayrılan Arda Turan, Javıer Mascherano ve Rafinha için sosyal medya hesabından bir veda mesajı yayımladı.

    "SANA BOL ŞANS DİLİYORUM"

    Messi mesajında Arda Turan'a "Ülkende başladığın yeni dönemde sana bol şans diliyorum. Eminim ki harika olacak" ifadelerine yer verdi.

    Lionel Messi ayrıca Inter'e transfer olan Rafinha ve Hebei China Fortune ile anlaşan Mascherano'ya da yeni kariyerlerinde başarı diledi...

    Kaynak: Skorer / Spor

    Lionel Messi Arda Turan Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000

    Yorumlar (10)

    90 4:

    Çok ama boş konuşuyorsunuz. Arda türk standartlarına göre iyi bir futbolcu ve küpünü ağzına kadar doldurdu. Türkiye de ultra zengin sınıfında. . . yorum yapıp akıl dağıtıyorsunuz da patronunuz bir aylık maaşınızı yatırmasa hayatta B planınız bile yok. . biraz insaflı olun kimsenin yüzüne söyleyemeyeğiniz şeyleri arkasından konuşmayın.

    Yanıtla34
    MAHSUT DENİZ FERASETLİOĞLU:

    MESSİ DÜNYA YILDIZI İSE CRİSTİANO RONALDO KAİNAT YILDIZIDIR.

    Yanıtla43
    cemil:

    Türk malı bu

    Yanıtla12
    YUNUS:

    Arda Başakşehire Avrupa kupaları getirecek

    Yanıtla30
    emre:

    arda eğleceli adam üzülmüştür tabi, başakşehire geldiği iyi oldu iyi takım bence şampiyon olurlar umarım

    Yanıtla20
    mstf:

    bunlar rafinha ya veda mesajı yayınlarken, ayıp olmasın diye arda yı da aradan çıkartıyorlar, yoksa bir ay sonra neden veda mesajı yayınlasınlar :)

    Yanıtla02
    toprak:

    Arda gene başarılı, çünkü atletico madridde iyi top oynadı, barcelonada iyi başladı devamı gelmedi, CENK tosun daha 2. ci maçta yuhalandı, istenmeyen oyuncu oldu, bu demektirki ispanyol futboluna ayak uyduruyor türk oyuncular, arda, nihat kahveci, mehmet topal, bunlar örnek yani, ama ingiiz futboluna ayak uyduramıyorlarki cenk 2. ci maçta yuhalandı istenmeyen oldu, keşke cenk tosunda ispanyaya gitseydi, inşallah geri hemen gelirde tr de karıyerıne devam eder yoksa 3 sene boyunca yedek kalır orda,

    Yanıtla01
    Objektif OLALIM.:

    Öyle diyorsun da Arda''da bize güzel yüzünü gösterseydi bizde ona şans dilerdik. Sen ülkende ortalık karıştır sürekli magazin forever ol ama yabancı ülkelerde sempatik gözükmeye çalış sonra neden şans diliyeyim arkadaş.

    Yanıtla00
    Başkan:

    ÇOK DAHA FAZLA OYUNCU GÖNDERMELİYİZ YURT DIŞINA HEMDE ADINDAN SÖZ ETTİREN.

    Yanıtla00
    Şakir:

    Messi Barselona da müslüman futbolcu istemez adam katı bir yahudi

    Yanıtla00
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title