Haberler

Mesut Özil'in temizlediği caminin imamı konuştu: Bir dahaki sefere halıları yıkayacak

Güncelleme:
Abone Ol

Eski futbolcu Mesut Özil, futbolu bıraktıktan sonra yardım işlerine daha fazla vakit ayırmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde Üsküdar'da bulunan Şemsi Ahmed Paşa Camii'nde temizlik yapan Özil, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan cami imamı, Mesut Özil'in temizlik talebini memnuniyetle karşıladıklarını ve bir dahaki sefere halıları yıkayacaklarını söyledi.

Dünyaca ünlü eski futbolcu Mesut Özil, futbolu bıraktıktan sonra yardım işlerine daha fazla vakit ayırmaya başladı. Mesut Özil, Üsküdar'da cami temizledi.

TEMİZLİK VİDEOSU VİRAL OLDU

Mesut Özil'in geçtiğimiz günlerde Üsküdar bulunan Şemsi Ahmed Paşa Camii'nde yaptığı temizlik videoya alındı. Yayınlanan video kısa sürede sosyal medyada viral oldu.

"BİR DAHAKİ SEFERE HALILARI YIKAYACAK"

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Şemsi Ahmed Paşa Camii imamı, "Dünya basınında söz bulmuş bir insanın camimizin hizmetkarlığını talep etmesi hak tarafından dünyada ve ukbada saadet ve selamete vesile edileceği gibi izleyenler ve bizler tarafından da takdire şayan bulunmuştur" dedi. Caminin imamı Özil'in 'Hocam biz halı yıkama makinası getirerek bir dahaki seferde de halıları yıkayacağız' dediğini de dile getirdi.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Ahmed Paşa Mesut Özil Mesut Özil Üsküdar Üsküdar Yaşam Spor Cami Cami Yaşam Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (48)

ADANALI :

karısıda villada havuz aşı resimleri atıyor :)

Yanıtla74252
Özcan Özcan:

HEDEF: ELİNDE KILIÇLA YALAN TARİH ANLATAN TRT1'İN DİZİLERİNİ İZLEYEN KİTLE.

2545
Zor Hayat:

Sen evdeki ne bak milletinkinden sana ne

932
Sebastian Szymanski:

sanane yapram

1612
Ahmet a:

Ne yapsın metrobüse binip derede mi yıkansın ?

516
Mücahit Kılıç:

AKP milletvekilliği hayırlı olsun

Yanıtla83214
Mevlüt:

yakışır koçuma

1326
Diyojen Öz:

SİYASİ YOLU ACIK OLSUN

Yanıtla96194
MÜCAHİD:

Allah razı olsun, camiye namaza verdiği önem kadar eşinin tesettürüne de önem verse iyi olur, neticede erkeğe de mesuliyet var.

Yanıtla95142
serkan cıngı:

herkesin yaşam tarzı kimse karışamaz,

1630
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title