Haberler

Mevlüt Erdinç'ten Ersun Yanal'a: Yedek kalmaktan memnun değilim

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi transfer edilen Mevlüt Erdinç, Ersun Yanal ile görüştü. Deneyimli golcünün, "Problem çıkarmak istemiyorum ama kulübede oturmaktan da memnun değilim" dediği öğrenildi.

ABD'de bulunan Hasan Ali Kaldırım'ın da yer almadığı idman öncesi Ersun Yanal futbolcularıyla toplantı yaparken, "Derbinin ardından Antalya maçını kazanmamız gerekirdi. On puanlık kayıp hiç hoş değil" sözleriyle hayal kırıklığını ifade etti.

MEVLÜT FORMA İSTİYOR

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; Şu ana kadar sadece 22 dakika görev alabilen Mevlüt Erdinç, Ersun Yanal'la görüştü. Vedat Muriç'in gölgesinde kalan tecrübeli golcü, kendisini gayet formda hissettiğini belirterek "Problem çıkarmak istemiyorum ama kulübede oturmaktan da memnun değilim" dedi.

VOLKAN DEMİREL ÇALIŞIYOR

Öncelikli hedefi biran önce lisans edinip kulübede yer almak olan Volkan Demirel, Avrupa turuna çıktı. Liverpool, R. Madrid, Bayern, Manchester City gibi kulüplerin antrenmanlarını izleyecek olan Volkan'ın uzun vadeli hedefi ise F.Bahçe teknik direktörlüğü.

Mevlüt Erdinç'ten Ersun Yanal'a: Yedek kalmaktan memnun değilim

Kaynak: Haberler.com / Spor

Amerika Birleşik Devletleri Mevlüt Erdinç Ersun Yanal Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (14)

POLAT:

ADAM HAKLI HAKEMSİZ MAÇ ALAMIYORSUNUZ KİM OYNASA FARK ETMEZ

Yanıtla2117
lea:

haklı tabi kariyeri giresun ve rizeden öte gidemeyen bir adamın yedeği olsam bende üzülürüm.

Yanıtla1117
EMOXX:

ben galatasaraylıyım fakat bu kamil başakşehirde bile yedekti zaten muriqi varken senimi oynatsun adam ne özelliğin var , hız desen hız yok kafa desen kafa yok standart bir forvetsin otur oturduğun yerde

Yanıtla124
karakartal:

PSG yi destekleyeceğine kendi takımında performansına baksaydın yedek kalmazdın Mevlut.

Yanıtla514
sdaw:

Vedat muriqiye futbolcu diyen boş insandır. Falcaoya artık futbolcu diyen dandik işnsandır. Burak yılmaza karakter diyen yumuşaktır. Gerçeklerle yüzleş değişik ırk. Nasılş bir ırk bu anlamadım. Lanetlendik sanırım

Yanıtla124
mehmet:

GS aleyhine bikaç tweet daha at, belki ali baban ilk 11 başlatır :D

Yanıtla213
RECEP:

SIRANI BEKLE KARDEŞ BURASI FENERBAHÇE ZATEN SEN YEDEK SANTRFOR DİYE ALINDIN.

Yanıtla56
BILOCAN:

VOLKAN DEMİRELDEN ANTRENÖR OLMAZ, , ONDAN SADECE AMİGO OLUR

Yanıtla28
mem:

Adam haklı! hakem son maçta vedat ı kırmızı kartla atsaydı çocuk ilk 11 de başlayacaktı haftaya! bırak kırmızıyı sarı bile vermedi!

Yanıtla63
SERDAR:

ADAM HAKLI FORMA SANSI VERMESI LAZIM MEVLUT COK DENEYIMLI ERSUN HOCAAAAAAAAAAA

Yanıtla43
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title