Haberler

    Milli Takım'da Prim Kavgası Çıktı

    Güncelleme:
    Abone Ol

    Milli futbolcular, Arda Turan'ın herkesten fazla prim almasına kazan kaldırdı. Terim'in yanına giden futbolcular, "Zaten haksız paylaşım var. Bari paramızı versinler." dedi.

    Milli Takım'ın Hırvatistan ve İspanya'ya yenilmesinin yanı sıra oynadığı kötü futbol tartışmalara neden oldu. Takvim Gazetesinin haberine göre; Ay-Yıldızlı takımda İspanya ve Hırvatistan maçları öncesi prim krizinin yaşandığı ve bazı oyuncuların motivasyonlarının da olumsuz etkilendiği belirlendi. Arda Turan gibi takımın önemli isimlerinin Avrupa Şampiyonası'na katılım priminin 500 bin Euro, diğerlerinin de daha düşük olması krize yol açtı. Hırvatistan maçı öncesi oyuncular "Hocam zaten haksız paylaşım var. Bari en azından paramızı verseler" diye Terim'in kapısını çaldı. Böyle bir tepkiyle karşılaşan Terim'in küplere bindiği ve "Milli Takım oyuncusu prim peşinde koşmaz. Bir daha böyle bir şeyi duymayım" dediği öğrenildi.

    MİLLİ TAKIM İÇİNDE KAMPLAŞMA VAR!

    Kriz çıkaran bazı oyuncuların Fatih Hoca'ya tavır aldığı ortaya çıktı. Terim'e yakın isimler, yaklaşık 12 milyon Euro'yu bulan katılım priminin oyuncuların oynadıkları süreler baz alınarak bölüştürüldüğünü belirttiler. Milli Takım'a alınmayan bazı oyuncuların takım arkadaşlarını arayarak prim konusunda doldurduğu iddia edildi. Ay-Yıldızlı takımda Arda, Burak, Selçuk, Caner, Mehmet Topal ve Hakan Balta'nın bir grup gurbetçilerin de ayrı bir grup olarak kamplaştıkları iddia edildi.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Hırvatistan Fatih Terim İspanya Spor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000

    Yorumlar (129)

    Rambo Dortmund:

    Ruhsuzlar , Ruhsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzlar hic birinizi bu Millet gormek istemiyor bakalim sizi Türkiye de nasil karsilayacaklar insallah yerin dibine sokalar ama o surat bile yok sizde degecek

    Yanıtla027
    TERİM BİTİRDİ:

    TEK SUCLU TERİM MİLLİ TAKIMIN BAŞINDA ŞENOL GÜNEŞİ GÖRMEK İSTİYORUZ

    Yanıtla223
    Asil TürkMobil-IOS:

    Ne parası bide para mı alıyor bu yüzsüzler...

    Yanıtla024
    GÖKTÜRK:

    MİLLİ TAKIMDA OYNAMAK VE KAZANABİLMEK İÇİN MİLLİ RUH OLMASI LAZIM, PARA HIRSI DEĞİL, BU KAFAYLA HİÇ BİR BAŞARI ELDE EDEMEZSİNİZ. FATİH TERİM, YILLIK 11 MİLYON ALIYORSA, ONLAR DA HOCALARININ İZİNDEN GİDİYOR. DOĞUDA ÜLKE İÇİN 100 LERCE ŞEHİT VERİLİRKEN BUNLARIN YAPTIĞINA BAKIN, ZEHİR ZIKKIM OLSUN SİZE HAK ETMEDEN ALDIĞINIZ PARALAR,

    Yanıtla022
    murat:

    ulan delirecem ya hangi yüzle prim istiyosunuz karaktersiz herifler bu ülkede asgari ücretle ailesini geçirenler var kazandığınıza şükredin ahlak yoksunları

    Yanıtla021
    ali:

    BU ÜLKEDE ASGARİ ÜCER 1300 TL, 21 YILLIK BİR ÖĞRETMENİN MAAŞ 2200 TL SİZE O PARALARI VERENİN ALLAH BELASINI VERSİN

    Yanıtla020
    Zagor:

    Parami ne parasi ne yi basardinizki? Para yerine lastikli kirmizi don versek olurmu. ?

    Yanıtla020
    AHMET:

    KAYNAĞI BELLİ OLMAYAN HABER HABER DEĞİLDİR. ? HANGİ FUTBOLCU BÖYLE BİR LAF SÖYLEMİŞ? HERKES İNANIP MİLLİ TAKIMI KARALIYOR BURADA. BU ARADA BÜYÜK İHTİMAL GRUPTAN ÇIKARIZ.

    Yanıtla181
    AlanyaliMobil-IOS:

    Eger dogruysa hepsinin yolu gs den gecmisti. Gs yi batirdilar sira milli takimda

    Yanıtla018
    turnuva sonrasında:

    Hocaları dahil bunların hepsini kovup ruhu olan, para peşinde koşmayan, başarıyı isteyen bir milli takım yapmak lazım.

    Yanıtla115
    Tüm 129 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title