Haberler

Millilerimiz Güreşte Dünya İkincisi Oldu

Abone Ol

Dünya Üniversiteler Güreş Şampiyonası’nın ilk gününü üç madalya ile noktalayan milliler, ikinci günde biri gümüş ikisi bronz olmak üzere toplamda üç madalya kazanarak, serbest stilde dünya ikincisi oldu.

Dünya Üniversiteler Güreş Şampiyonası'nın ilk gününü üç madalya ile noktalayan milliler, ikinci günde biri gümüş ikisi bronz olmak üzere toplamda üç madalya kazanarak, serbest stilde dünya ikincisi oldu.

Macaristan'ın Pecs kentinde devam eden Dünya Üniversiteler Güreş Şampiyonası'nda ter döken milli güreşçiler, önemli başarılara imza atıyor.

Şampiyonanın ilk gününü üç madalya ile tamamlayan ay-yıldızlılar, ikinci günü de üç madalyayla sonlandırdı. 125 kiloda Şakir Bozkurt gümüş madalya elde ederken, 61 kiloda İsmail Avcı ile 86 kiloda Namık Korkmaz bronz madalyaya uzandı.

Bu sonuçlara göre milliler serbest stilde dünya ikincisi oldu. Şampiyona, 11-12 Temmuz tarihlerinde yapılacak olan greko-romen stildeki müsabakalarla devam edecek. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title