Haberler

Milos Krasic, Yeni Takımında 400 Bin Euro Kazanacak

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe'den yıllık 2.3 milyon euro kazanan Krasic, maaşında 1.9 milyon euro indirime gitti ve Lechia Gdansk'a transfer oldu.

Fenerbahçe'den yıllık 2.3 milyon euro alan Milos Krasic, yeni takımı Lechia Gdansk'ta 400 bin euro garanti paraya forma giyecek.

Sarı-lacivertli kulüp ile yolları ayrılan Milos Krasic, ücretinde büyük düşüşe gitti. 2012 yılında Juventus'tan 7 milyon euro bonservis bedeli karşılığında geldiği Fenerbahçe'de yıllık 2.3 milyon euro alan Sırp futbolcu, Polonya temsilcisi Lechia Gdansk'ta yıllık sadece 400 bin euro kazanacak.

FENERBAHÇE'YE ZAM ALARAK GELMİŞTİ

Juventus'ta 2 milyon euro geliri olan Krasic, sarı-lacivertli ekibe transfer olurken ücretini 300 bin euro yükseltmişti.

Fenerbahçe'de büyük hayal kırıklığı yaşatıp A2 takımına gönderilen Sırp oyuncunun, bu kez maaşının 1.9 milyon euro düşmesini kabul etmesi dikkati çekti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Milos Krasic Fenerbahçe Gdansk Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

GS Cimbom Mobil-IOS:

Çok bile bu para ona

Yanıtla09
tugiacar:

Bu fener herkesi salak sanıyor. . Tok Sow 17 milyona gitmiş giderken fenere kazandıracam demiş yok krasiç 2. 3 milyonu bırakıp 400 bine tamam demiş. . Kardeşim insan bu kadar da salak yerine konmaz Fener FFP nedeni ile evrakta sahtecilik yapıyor. Çok açık bu.

Yanıtla41
###:

Dostum bizim paramız var o üçkağıt işleri sizden sorulur

15
###:

Merak etmeyin arkadaşlar bunun parasını da cincon ödeyecekmiş

Yanıtla12
AZİZ BAHÇE:

Tescilli şikeci Fener böyle bir yıldızı göndermemeliydi.

Yanıtla30
TARAFSIZ:

Aynısını Serdar Kesimal yapıyo şimdi kontrat bitene kadar paralar cebe :)

Yanıtla11
Abuziitin bogazlikazakMobil-IOS:

Ohhhhhh

Yanıtla01
fthMobil-ANDROID:

bi adam bu anca bu kadar zarar olur

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title