Haberler

    Mladenovic İlk Turda Li Na'yı Eleyerek İkinci Tura Yükseldi

    Abone Ol

    Roland Garros birinci tur karşılaşmasında genç raket Mladenovic dünya iki numarası Li Na'yı eleyerek büyük bir sürprize imza attı.

    Roland Garros'un içinci gününde dünyanın iki numarası Çinli raket Li Na, Fransız raket Kristina Mladenovic ile karşılaştı.

    Kariyerinin tek Grand Slam şampiyonluğunu 2011 yılında Fransa Açık'ta kazanan 32 yaşındaki Li Na, birinci tur karşılaşmasının ilk setinde çok zorlandı. Tam bir saat süren ilk sette Li Na'nın üç kere servisini kırmayı başaran Mladenovic 12 oyun sonunda Li Na'yı 7-5 yenmeyi başardı.

    İkinci sete daha iyi başlayan Li Na rakibinin yaşadığı hafif yorgunluğu fırsat bilip ilk üç oyunu üst üste kazandı. Sadece bir kez servis kırabilen Li Na bu seti 6-3 ile kazanarak durumu 1-1'e getirdi.

    Karşılaşmanın final setine başlayan Mladenovic başarılı bir oyun sergiledi. Özellikle Li Na'nın yaptığı basit hatalar sonucu iki kere servis kıran Mladenovic üçüncü seti 6-1 kazanarak Roland Garros'ta yoluna devam etti.

    Dünyanın iki numaralı raketini eleyerek büyük bir sürprize imza atan 21 yaşındaki Kristina Mladenovic, ikinci turda Amerikalı Alison Riske'in rakibi oldu.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Kristina Mladenovic Roland Garros Li Na Spor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title