Haberler

    Mma'da Avrupa'yı Salladık

    Abone Ol

    EMMAF (European Mixed Martial Arts Federation) ve IMMAF (İnternational Mixed Martial Arts Federation) üyesi BULMMAF'un (Bulgarian MMA Federation) 20/21 Ekim 2018 tarihlerinde Bulgaristan'ın Shumen kentinde düzenlemiş olduğu 12/17 Yaş European MMA Championship Open (Açık Avrupa Şampiyonası) ve...

    EMMAF (European Mixed Martial Arts Federation) ve IMMAF (İnternational Mixed Martial Arts Federation) üyesi BULMMAF'un (Bulgarian MMA Federation) 20/21 Ekim 2018 tarihlerinde Bulgaristan'ın Shumen kentinde düzenlemiş olduğu 12/17 Yaş European MMA Championship Open (Açık Avrupa Şampiyonası) ve 18+ Yaş Balkan MMA Championship Open'a (Açık Balkan Şampiyonası) İbrahim Yıldız, Hüseyin Karataş antrenörlüğünde katılan Türk Milli Takımımız madalyalarla döndü. Toplamda 1 Altın, 1 Gümüş ve 4 Bronz madalya ile dönen takımımız 12-17 Yaş Avrupa Şampiyonası en iyi takımlar kategorisinde de 3. olarak kupa kazandı. Türkiye MMA Federasyon Başkanı Ali Arık da bu turnuvada milli sporcuları yalnız bırakmadı.

    İşte şampiyonada görev alan federasyon ve sporcularımızın listesi;

    Eylül KARATAŞ – 56 Kg. Çocuklar Avrupa İkincisi

    Yusuf ÖNDER – 47 Kg. Çocuk Avrupa Şampiyonu

    Celil ÜSTÜN – 60 Kg. Gençler Avrupa Üçüncüsü

    Okyanus SARIBAYRAKTAROĞLU – 70 KG. Avrupa Üçüncüsü

    Yakup ŞAHİN – 70 Kg. Büyükler Balkan Üçüncüsü

    Dayanch ALLABERDİYEV – 84 Kg. Balkan Üçüncüsü

    İlhan YALIN – Uluslararası Hakem

    Cumhur SOLAK – Uluslararası Hakem

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Bulgaristan Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title