Haberler

Mourinho'dan Ferdi Kadıoğlu'na olay sözler: Kendi gitmek istedi, ruhu burada değildi

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Alanyaspor maçının ardından Ferdi'nin ayrılığı hakkında konuştu. Mourinho, Ferdi'nin kulüpten ayrılması konusunda kulübün Ferdi'ye harika bir teklif yaptığını ancak Ferdi'nin o teklifi kabul etmediğini söyledi. Başarılı antrenör, "Harika performansını gösteremiyordu. Vücut olarak buradaydı ama ruhu burada değildi" dedi.

Süper Lig devi Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, 3-0 kazandıkları Alanyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

"RUHU BURADA DEĞİLDİ"

Geçtiğimiz günlerde Brighton'a imza atan Ferdi Kadıoğlu hakkında da konuşan Portekizli antrenör, "Harika bir oyuncu kaybettik ama aslında kaybetmedik. Kulüp Ferdi'yi satmayı hiç istemedi. Elinde tutmak istedi. Kulüp, Ferdi'ye harika bir teklif yaptı. Kabul etseydi Avrupa'nın en çok kazanan bek oyuncularından biri olacaktı ama oyuncu gitme kararı verdi. Zaten oynamış olduğu maçlardan da bunu hissedebiliyordunuz. Harika performansını gösteremiyordu. Vücut olarak buradaydı ama ruhu burada değildi. Direktörümüz onun kalabilmesi için her şeyi yaptı. Kendisi çok çok iyi bir oyuncu. Karar, zeki ve pragmatik. Harika bir oyuncu gitti takımımızdan, kendisi zaten burada değildi. Biz yolumuza devam etmeliyiz. Elimdeki oyunculara çok inanıyorum" dedi.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Ferdi Kadıoğlu Ferdi Kadıoğlu Jose Mourinho Jose Mourinho Fenerbahçe Fenerbahçe Futbol Sözler Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

Mustapha Kose:

adam bi başari diler, 30 milyon kazandirdi daha ne yapsin

Yanıtla1118
Pc Copat:

formuna dersin kondidyonuna dersin tekniğine falsn dersinde dersin ama ruhuna hiçbişey diyemezsin adam hep ruhu ile oynadı

Yanıtla710
murat özbaş:

E olay sözler nerde ? yazmamissiniz

Yanıtla02
Yasar Unal:

Adam tespit yapmış. Yalan da söylemiyor. Ne var bunda? Ferdi hem kendi isteğini gerçekleştirdi hem de takıma ciddi bir gelir sağladı. Ferdi hain dememiş, takımını sattı dememiş. Zorlama yorumlarla hem Ferdi'yi hem de Mourinho'yu eleştri konusu yapmak gereksiz. Başlık art niyetli.

Yanıtla02
Oğuz Kılıç:

Ferdi nin yeri zor dolar yaptıkları tartışılmaz ????

Yanıtla10
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title