Haberler

Herkes bunu konuşuyor Jose Mourinho'dan maç oynanırken eşi benzeri görülmemiş tepki

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, Antalyaspor maçında Edin Dzeko'nun ofsayt nedeniyle iptal edilen golünün ardından eşi benzeri görülmemiş bir hareket yaptı. Mourinho, ofsayt kararı sonrası laptopunu yayıncı kuruluşun kamerasının önüne koyarak karşılaşmanın hakemi Cihan Aydın'a tepkisini gösterdi. Portekizli teknik adam, bu hamle sonrası sarı kart gördü.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Antalyaspor maçında Edin Dzeko'nun ofsayt nedeniyle geçersiz sayılan golü sonrası eşi benzeri görülmemiş bir harekete imza attı.

LAPTOPUNU KAMERANIN ÖNÜNE KOYDU

Fenerbahçe, Antalyaspor deplasmanında 77. dakikada Edin Dzeko golü buldu ancak bu gol, ofsayt nedeniyle iptal edildi. Sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Jose Mourinho, karşılaşmanın hakemi Cihan Aydın'ın bu kararı sonrası laptopu yayıncı kuruluşun kamerasının önüne koydu ve karara tepkisini gösterdi. Mourinho, bu hamle sonrası sarı kart gördü.

Mourinho'dan maçın hakemine eşi benzeri görülmemiş tepkiGÖRÜNTÜ: BEIN SPORTS

OLAY HAREKETİ NEDEN YAPTI?

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunun Jose Mourinho, verdiği tepkiye açıklık getirdi. Portekizli teknik adam, "Ofsayt değildi. Sol beke bakınca Dzeko ofsayt değil. Bu pozisyon temizdi" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Jose Mourinho Jose Mourinho Cihan Aydın Antalyaspor Cihan Aydın Antalyaspor Edin Dzeko Fenerbahçe Fenerbahçe Futbol Spor Süper Lig Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

Metin Peker:

Kameranın önüne laptop koyan antrenöre sarı kart veriyorsunuz penaltı veren hakem bir daha bu sahada maç yönetemez diyen antrenöre sarı kart vermiyorsunuz

Yanıtla1691
Tolğa SARI:

pozisyon ofsayttı bu arada haksız yere tepki verdi

Yanıtla5840
selçuk gündoğdu:

şuan sende ofsaytta laldın tolğa hakem değilsen bence bi hakem yorumcularını dinle bırak boş gsliği

11
Yunus Akcan:

Abi ne kadar değişik milletiz. Çıkıp hakem mi dövsün ankaragücü başkanı gibi trabzon taraftarı gibi saha mı bassın göztepe taraftarı gibi futbolcu mu dövsün napsın. Tepki verecek ve çok akıllıca tüm futbol camiasına tepki vermiş adam. Gene eleştiri alıyor.

Yanıtla1768
Motto Premium Hotel info:

mahalle futbolu bundan dah guzel izlenır, bir tane futbolcu gösterın ıyı oynuyor dıye,rakıpler sans eserı kendı kalelerıne atarak maç kazanıyorlar.

Yanıtla188
GAGS:

şahtı şahbaz oldu..

Yanıtla83
riwannn:

bu adam kırık yaa =))

Yanıtla71
selçuk gündoğdu:

BENCE DUA EDİN LEPTOPU HAKEMİN Bİ YERİNE KOYMADIĞINA

Yanıtla13
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title