Haberler

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho, Manchester United'ın kadrosunda düşünmediği İngiliz yıldız oyuncu Mason Greenwood'u transfer etmek istiyor. Mourinho'nun İngiltere'deki yakınlıklarını kullanarak Greenwood ile anlaşma sağladığı belirtildi. Greenwood'un güncel piyasa değeri 25 milyon euro.

Süper Lig devi Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho'dan ilk hamle geldi. Forvet takviyesi isteyen Portekizli çalıştırıcı gözüne Mason Greenwood'u kestirdi.

MOURINHO DEVREYE GİRDİ

İngiliz devi Manchester United'ın kadrosunda düşünmediği yıldız oyuncu için Fenerbahçe girişimlere başladı. Portekizli çalıştırıcı, Manchester United'ın kadrosunda düşünmediği Mason Greenwood ile anlaşma sağladı.

AŞAMA KAYDEDİLDİ

Güncel piyasa değeri 25 milyon euro olan Mason Greenwood'u kiralamak için girişimlere başlayan sarı-lacivertliler önemli aşama kaydetti.

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Manchester United Manchester United Mason Greenwood Mason Greenwood Jose Mourinho Fenerbahçe Fenerbahçe Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

Kaan Korkmaz:

Bir yanda açlık sefalet, ay sonunu nasıl getiririm düşünceleri bir yanda milyon eurolar. Bu yabancı futbolculara verilen paralara yazık birde bunların vergisi alınıyormu gerçekten merak ediyorum.

Yanıtla19150
Erhan Sarac:

Çok haklısın var yaaa örneğin birilerinin 12 uçağı hala duruyor itibardan tasarruf olmaz diyor halkına tasarruf edin dişinizi sıkın diyor , saraylarda yaşıyor binlerce koruma araç ile gidiyor israf değil itibar diyor , bende bu yönden bakarım

59108
Muhsin Yazıcıoglu:

Vergi alınmıyor :) Reis öyle yaptı

610
Nuri Aga:

Manchester United ın kadroda düşünmediği bir futbolcuya gelirse vaaav demem.

Yanıtla635
Serkan Aygun:

Yok artık

Yanıtla88
Erkan Arslan:

Masonmu? FENEVE Yakisir Cinssten

Yanıtla22
Can Dirlik:

Habercilik olayında en önemli kural kaynak diye biliyorum. Kaynak olmadığına göre ya siz haberci değilsiniz yada bu bir haber değil. artık habercilik ana akımdan sizlere geçti ama sizler hala bunun farkında değilsiniz .

Yanıtla01
erhan eker:

Ne garipsin Türkiyem başkasınin oynatmak istemedigini biz alıp vay canına diyoruz icraat yok sadece para israfi

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title