Haberler

Mourinho'nun takımda kalmasını en çok istediği isim ortaya çıktı

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho'nun takımda mutlaka kalmasını istediği futbolcunun Ferdi Kadıoğlu olduğu iddia edildi. Kadıoğlu, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasını 51 maçta giydi ve 3 gol, 5 asistlik performans sergiledi.

Süper Lig devi Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho, kadro yapılanmasına devam ediyor. Başarılı antrenörün takımda kesinlikle kalmasını en çok istediği futbolcu da belli oldu.

"FERDİ KADIOĞLU NE OLURSA OLSUN KALMALI"

Kulislerde dolaşan bilgilere göre Mourinho, yönetime sunduğu raporda takımın yıldızı ve taraftarın sevgilisi Ferdi Kadıoğlu'nun ne olursa olsun kalması istiyor.

8 GOLE KATKI SAĞLADI

Özellikle son 2 sezondur gösterdiği başarılı performansla büyük beğeni alan ve bu sezon toplamda 51 maçta forma giyen milli futbolcu söz konusu mücadelelerde 3 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Ferdi Kadıoğlu Ferdi Kadıoğlu Jose Mourinho Jose Mourinho Fenerbahçe Fenerbahçe Kadıoğlu Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

Barış O. B.:

Aklı varsa durmaz. Ne Mourinho ne de yönetim sezon sonunu göremez. Final olursa da U19 çıkar nasıl olsa. Durduk yere heba etmesin bir senesini

Yanıtla9243
Sabahattin Yakar:

bizene yahu millet perişan habere bak

Yanıtla2613
Murat Bayraktar:

akıllı adam cevheri görüyo.ferdi dunya standartlarında komple bir oyuncu.hem teknik hem hızlı hem güçlü ve kondisyonlu.hemde zeki.hemde bencil hiç değil.karakterli.bu kadar özellikle city de arsenalde çok rahat oynar ama kendisini gerçekten kulübüne bağlı.kesinlikle ömür boyu kalmalı ferdi.

Yanıtla319
Nuri Aga:

Dünyanın hiç bir güçlü takımı yılda 3 gol 1 asist üretebilen futbolcuyu direkt ilk 11 oynatmaz.

64
Nuri Aga:

3 gol 1 asist yani 4 gole katkı yapmış. Çok da bişi değil abartmayın yaw.

Yanıtla23
Talip Kabaoglu:

Hiç maç izlemiyorsunuz anlaşılan..adam bek oynuyor forvet değil

12
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title