Haberler

Mourinho'ya İnanılmaz Teklif

Abone Ol

İngiltere Premier Lig Takımlarından Manchester City'yi Satın Alan Arap Milyarder Khaldoon Al Mubarak, Gözünü Portekizli Teknik Direktör Jose Mourinho'ya Dikti.

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City'yi satın alan Arap milyarder Khaldoon Al Mubarak, gözünü Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'ya dikti.

Kulübü satın aldıktan sonra Real Madrid'den 43 milyon euroya Robinho'yu ve CSKA Moskova'dan 24 milyon euroya Jo'yu kadrosuna katan Al Mubarak, teknik direktörlük için de İtalyan ekibi Inter'in çalıştırıcısı Jose Mourinho'ya inanılmaz bir teklif yaptı. Arap milyarder, Mourinho'ya yıllık 15 milyon paund (38 trilyon) teklif etti.

Mevcut teknik direktör Mark Hughes ile yollarını ayırmayı palanlayan Khaldoon Al Mubarak, 5 hafta sonra Mourinho'yu takımın başına getirmeyi düşünüyor.

İngiltere'de Chelsea'yi çalıştıran ve bu sezon başında İtalya'nın Inter kulübünün başına geçen Jose Mourinho'nun ise İtalya'da mutsuz olduğu belirtiliyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title