Haberler

Muslera'dan kafa karıştıran paylaşım! Herkes aynı yorumu yapıyor

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray'ın tecrübeli file bekçisi Fernando Muslera, 3-3 beraberlikle sonuçlanan Kasımpaşa maçının ardından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Muslera'nın "Az kaldı" notuyla birlikte bir kum saatine yer verdiği mesaj Galatasaray taraftarlarının "Takıma veda ediyor" yorumunda bulunmasına neden oldu.

Süper Lig'in 7. haftasında Kasımpaşa karşısında 3-0 öne geçmesine rağmen sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrılan Galatasaray, sezonun ilk puan kaybını yaşadı.

KUM SAATİ SİMGESİ KULLANDI

Sarı kırmızılı takımın kaptanı Muslera, bu maçın ardından Instagram hesabında "Az kaldı" notuyla birlikte bir kum saati simgesi paylaştı.

Muslera'dan Kasımpaşa maçı sonrası kafa karıştıran paylaşım

BÜYÜK MERAK UYANDIRDI

38 yaşındaki Uruguaylı file bekçisinin bu paylaşımı, Galatasaray taraftarları arasında büyük bir merak uyandırdı. Muslera'nın bu hamlesini çok sayıda kişi "Takıma veda ediyor" şeklinde yorumladı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Spor

Galatasaray Kasımpaşa Muslera Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

Cem Bozkurt:

Şampiyonluktur başka neolabilir :)

Yanıtla5495
S y:

25. Şsmpiyonluktan bahsediyor ;)

Yanıtla4784
Barış AKDENİZ:

Okan’ın bir kaç kez daha takımı baltalayan değişikliklere devam etmesi halinde gönderilmesi hususu ile ilgilidir inşallah. ????

Yanıtla3649
Osman Yagci:

Sezon sonu elveda demek istemiş Macin kaderine gelince bu beraberlik burukmudur okanmidir nedir 3/3olmasini nedeni okandir

Yanıtla1543
kendrick lamar:

25 :)

Yanıtla1632
alper zerey null:

burası Galatasaray hata yapan duramaz

Yanıtla2022
Rıdvan Polat:

Sevgili Muslera bence artık tuzunda bırakmak zamanı geldi

Yanıtla1723
Reşat Taylan:

Çok bile kaldı. Artık 39 yaşında... Refleksler zayıfladı, siniri çenesine vurdu... Ayaklar çalışmayınca, çenesi çalışır oldu. Verdiği hizmetler için kendisine teşekkür eder bundan sonraki hayatında başarılar dileriz. Hayatın gerçeği bu maalesef.

Yanıtla139
sirius-A null:

ligin dizayn edildiğini anlatacak herhalde

Yanıtla1011
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title