Haberler

Nani: Hakemler Futbolculara "Senden Daha Büyüğüm" Mesajı Veriyor

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçeli Nani, "Kariyerimde farklı liglerde oynadım, tekme yemekle sorunum olmadı. Hakemler yıldız oyunculara 'Ben onlardan daha güçlüyüm' mesajı vermeye çalışıyor." dedi.

Gençlerbirliği maçından sonra oyundaki sertlikten yana şikayetçi olduğunu dile getiren Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı Luis Nani, Ntvspor'da yayınlanan Adil Oyun adlı programda sözlerine açıklık getirdi.

"SAHADA HAKEM GÖREMEDİM"

Maçın ardından, "Sahada bir hakem göremedim. Her zaman bunu yaşıyoruz. Biz mücadele etmek istiyoruz. Bu akşam ayağımı kıracak fauller yapıldı ama düdükler çalınmadı. Ben futbol oynamak için bu ülkedeyim. Kavga etmek için burada değilim." diyen Nani, programda da şunları dile getirdi:

"HAKEMLER YILDIZ OYUNCULARA 'SENDEN DAHA GÜÇLÜYÜM' MESAJI VERMEYE ÇALIŞIYOR"

"Kariyerimde farklı liglerde oynadım. Tekme yemekle sorunum olmadı ama Türk oyuncular bir faulden hakemle konuşuyor ve hakem toleranslı davranıyor. Ben konuşunca sarı kart gösteriyor. Bu yüzden cezalı duruma düştüm. Hakemler yıldız oyunculara, 'Ben ondan daha güçlüyüm' mesajı vermeye çalışıyor."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gençlerbirliği Fenerbahçe Luis Nani Ntvspor Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (2)

murat:

sen de sow gibi gol atamayınca ağlıyormusun. . . sizin yalanınıza . . . .

Yanıtla00
bak bii:

futbolcular hadlerini bilecek, , , , ,

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title