Haberler

    Napoli Geriden Geldi: 3-1

    Abone Ol

    Serie A'ya sıkıntılı başlayan Napoli, UEFA Avrupa Ligi'nde Sparta Prag'ı 3-1'lik skorla mağlup ederek moral depoladı.

    UEFA Avrupa Ligi grubundaki ilk maçına çıkan Napoli, Sparta Prag karşısında 1-0 yenik duruma düşse de sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrılmasını bildi.

    Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf konuk ekip oldu. 14. dakikada kullanılan köşe vuruşu sonrasında ceza sahası yayı üzerinde topla buluşan Josef Husbauer, nefis bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 0-1.

    Bu golden sonra oyunun kontrolü tamamen Napoli'ye geçti ve ev sahibi ekip üst üste poziyonlar yakaladı. 23. dakikada Costa Nhamoinesu ceza sahası içinde topa elle dokununca maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanmak üzere topun başına geçen Higuain, düzgün bir vuruşla skora dengeyi getirdi: 1-1. Bu gol, aynı zamanda ilk 45 dakikanın da sonucunu belirleyen gol oldu.

    İkinci yarıya çok hızlı başlayan Napoli, 51. dakikada öne geçti. Ceza sahası içi sağdan son çizgiye inen Higuain'in çıkarttığı topa kale ağzında dokunan Mertens, fileleri havalandıran isim oldu: 2-1.

    81'de bir kez daha Mertens sahneye çıktı. Michu'nun pasında ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan yıldız futbolcu, sağ ayağıyla şık bir vuruş yaparak maçın sonucunu ilân etti: 3-1.

    Napoli gruptaki ikinci maçını Slovan Bratislava ile deplasmanda oynayacak.

    UEFA Avrupa Ligi'nde bugün oynanan diğer maçlardan alınan sonuçlar şöyle:Fiorentina 3-0 GuingampPAOK 6-1 Dinamo MinskRio Ave 0-3 Dinamo KievSevilla 2-0 FeyenoordStandard Liege 2-0 RijekaSteaua Bükreş 6-0 AalborgYoung Boys 5-0 Slovan Bratislava

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Sparta Prag Bratislava Napoli Spor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title