Haberler

Nazillispor, Oğuzhan Kayar ile sözleşme imzaladı

Güncelleme:
Abone Ol

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazillispor, Kuşadasıspor'dan forvet arkası Oğuzhan Kayar ile sözleşme imzaladı. Ayrıca, eski Fenerbahçeli futbolcu Uygar Mert Zeybek ile de prensip anlaşmasına varıldı.

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta ilk 2 maçında Giresunspor'a deplasmanda 1-0, Van Spor FK'ya evinde 3-0 yenilerek sezona kötü bir başlangıç yapan Nazillispor, dış transferde Kuşadasıspor'dan forvet arkası Oğuzhan Kayar ile sözleşme imzaladı.

Siyah-beyazlılar, 29 yaşındaki futbolcuyla ilgili, "Manisaspor altyapısında yetişen; Aydınspor 1923, Diyarbekirspor ve Galatasaray gibi takımlarda forma giyen 29 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu Oğuzhan Kayar ile anlaşma sağladık. Camiamıza hayırlı olsun" mesajı yayımladı.

Öte yandan Nazilli ekibinin son olarak Sarıyer'de oynayan eski Fenerbahçeli futbolcu Uygar Mert Zeybek ile de prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Uygar Mert Zeybek Oğuzhan Kayar Nazilli Güncel Spor Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title