Haberler

    Nba: Memphis Grizzlies 93-82 Utah Jazz

    Abone Ol

    NBA’de dün gece Batı Konferansı’nın iki takımının mücadelesinde Utah Jazz deplasmanda Memphis Grizzlies ile karşı karşıya geldi.

    Batı Konferansı’nda ilk sıra mücadelesi veren Memphis Grizzlies sahasında Utah Jazz’e 82-93 mağlup oldu. Utah Jazz üst üste 3. galibiyetini alırken, Memphis Grizzlies son 4 maçta 3. yenilgisini aldı.

    Mücadelenin ilk yarısında dengeli bir oyun ortaya çıktı ve ilk çeyreği 20-19, devreyi ise 38-17 ile Memphis Grizzlies önde geçen taraf oldu. İkinci yarıda özellikle son çeyrekte daha iyi hücum eden Utah Jazz üçüncü çeyreği 61-64 önde geçerken, maçı da 82-93 kazanmayı başardı.

    Utah Jazz’da 21 sayı 8 ribaund 6 asist ile oynayan Gordon Hayward, 21 sayı 6 ribaund ile oynayan Derick Favors, 15 sayı 24 ribaund ile oynayan Rudy Gobert ve 13 sayı ile oynayan Rodney Hood galibiyette önemli rol oynadı.

    Memphis Grizzlies’te 18 sayı 5 ribaund ile oynayan Courtney Lee, 17 sayı 8 ribaund ile oynayan Marc Gasol ve 11 sayı 4 asist ile oynayan Mike Conley yenilgiye engel olamadı.

    Benzer haberler için Ajans Basketbol

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Memphis Grizzlies Utah Jazz Spor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title