Haberler

Ne gol ama! Şampiyonlar Ligi'nde sezon açılışı Kenan Yıldız'dan

Güncelleme:
Abone Ol

Şampiyonlar Ligi'nde sezonun ilk golü, Juventus'ta forma giyen milli oyuncu Kenan Yıldız'dan geldi. Yıldız, hem kendi kariyerinin hem de Şampiyonlar Ligi'nin yeni formatının ilk golünü atarak tarihe geçti.

İtalyan devi Juventus, Şampiyonlar Ligi'nde sezonun açılış maçında PSV ile karşılaştı. Maçın 21. dakikasında Kenan Yıldız, çok şık bir golle takımını öne geçirdi.

SEZONUN AÇILIŞINI YAPTI

Maçın 21. dakikasında milli oyuncu Kenan Yıldız çok şık bir golle takımını öne geçirdi. Bu gol Devler Ligi'nde 2024/2025 sezonunun ilki oldu.

TARİHE GEÇTİ

Devler Ligi'nde ilk maçına çıkan Kenan Yıldız, aynı zamanda Juventus adına Şampiyonlar Ligi'nde gol atan en genç oyuncu oldu.

İşte Kenan'ın o şahane golü;

Ne gol ama! Şampiyonlar Ligi'nde sezon açılışı Kenan Yıldız'dan

Ne gol ama! Şampiyonlar Ligi'nde sezon açılışı Kenan Yıldız'dan

Ne gol ama! Şampiyonlar Ligi'nde sezon açılışı Kenan Yıldız'dan

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Kenan Yıldız Kenan Yıldız Juventus Juventus Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

Ancinsan Toranaga:

Ayağına sağlık çocuk

Yanıtla670
1gerceklerinsesi:

Bu çocuklar neden milli takımda iş yapamıyor onu anlamıyorum. Bazı malum senelerden sonra, milli takımımızın bile kimyası bozuldu :)) ha kirva?

Yanıtla1432
Perwer:

O çocuklar oynadıkları takımları, daha doğrusu parayı ön planda tuttukları için milli takıma aidiyet duygusuyla gelip oynamıyorlar. Zaten geldikleri zaman kulüplerinden gereken talimatı alıp geliyorlar. Yani aman dikkat edin, aman sakatlanmayın gibi. Kendileri de sadece davet edildikleri için geliyorlar. Oralarda doğup büyüdükleri için de ay diyet duygusu yok. Bu nedenlerle Avrupa’daki takımlarla oynayan oyuncular milli takımda başarılı olamazlar ve olmuyorlar zaten. Ha kirva

00
Asim Bayraktar:

Bide bu çocuk milli takımda birşey yapsa hakan abi si gibi italyada aslan türkmillide kedii oynamıyolar tff başkanı alma bu çocukları milli takımaaa bilerek oynamıyolarrrr. Nedesem adınaaa.

Yanıtla612
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title