Haberler

Neler söylemiş neler! Mourinho'nun Osimhen sözleri gündem oldu

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray'ın kiralık olarak kadrosuna kattığı Victor Osimhen için Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun geçmişte söylediği sözler yeniden gündem oldu. Osimhen'i Drogba'ya benzeten Portekizli çalıştırıcı, "Çok parası olan bir kulüpte olsaydım onu alırdım" ifadelerini kullanmıştı.

Galatasaray, Napoli'den forması giyen dünyaca ünlü golcü Victor Osimhen'i kadrosuna kattı. Büyük ses getiren transfer sonrası Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, golcü futbolcuyla ilgili sözleri sosyal medyada gündem oldu.

DROGBA'YA BENZETMİŞTİ

Jose Mourinho daha önce yaptığı bir açıklamada, Osimhen'i Didier Drogba'ya benzetmişti. O dönem adı İngiliz ekipleriyle anılan Osimhen için Mourinho, "Osimhen, Drogba'ya benziyor ama Didier kendini hiç yere atmazdı" ifadelerini kullanmıştı. Portekizli hoca ayrıca bu konuya ilişkin, "İtalya'da buna göz yumuyorlar. İngiltere'ye giderse değişmek zorunda" demişti.

Neler söylemiş neler! Mourinho'nun Osimhen sözleri gündem oldu

"ZENGİN BİRİ KULÜPTE OLSAM ALIRDIM"

Osimhen'i beğendiğini belirten Portekizli çalıştırıcı, Nijeryalı yıldızı takımında görmek isteyeceğini de söylemişti. Mourinho, golcü futbolcu için "Çok parası olan bir kulüpte olsaydım onu alırdım" şeklinde konuşmuştu.

BU GECE İSTANBUL'DA

Sarı-kırmızılıların yeni transferi Victor Osimhen, sağlık kontrollerinden geçmek ve imza atmak için bu gece saat 00.30'da İstanbul'da olacak.Nijeryalı yıldızın 11 milyon euro olan yıllık maaşını sarı-kırmızılı takım ödeyecek. Bu transferde satın alma opsiyonu olmayacak. 25 yaşındaki futbolcu, 100 milyonluk değeriyle dünyanın en değerli 4. forveti konumunda.

NAPOLI PERFORMANSI

2020 yılından bu yana Napoli forması giyen 25 yaşındaki futbolcu, İtalyan ekibinde çıktığı 133 maçta 76 gol attı ve 18 asist yaptı. Nijeryalı yıldızın güncel piyasa değeri 100 milyon euro olarak gösteriliyor. Osimhen'in Napoli ile mevcut sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Victor Osimhen Victor Osimhen Jose Mourinho Jose Mourinho Galatasaray Galatasaray Fenerbahçe Fenerbahçe Sözler Napoli Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (14)

Melike Taştan:

Allah'ım muhteşem bir haber bu. Osimheeeennnnn. İnşallah devamı da gelir kanat transferi de yaptık mı bu iş bitti hem Avrupa yi hem ligi kazanırız

Yanıtla6154
Sude24372:

İnşallah avrupa liginde gese ve FENERBAHÇEM final oynar bunun için dua ediyorum

1910
Musa:

Hangi Avrupa’yı??? Elenmek için elinden geleni yaptı şimdi ne Avrupa kalır ne Asya

916
Engin Demir:

3 maç oynar 5 maç yatar ! burda yaptığı antrenman onu gıdıklamaz bile ...

Yanıtla2230
Alper eren:

Kalın geldi galiba!

1119
Kazim Akgün:

Çatla gardaş

49
Maria Sel:

Kac yıl once ki Osimhen için demiş acaba

Yanıtla1522
Sude24372:

Gesem büyük oynuyor bizimkiler de bizi kandırıyor rüya takım kuracağız yıldız getireceğiz diye

Yanıtla1717
mazlum öcal:

oynayan oyuncu önemli yildiz olmasi değil bizim Türk kulüpler yilda da yildiz diye tutturmuş gidiyor turkiye ye Hagi dışında hangi yildiz oyuncu avrupada başarılı oldu ben fenerbahçeliyim okadar yildizlar geldi lig şampiyonluğu mantığı oldukça bir yere varamaz turk futbolu avrupada başarı önemli

00
Emre purtul:

nedense aklıma radamel falcao geliyor hep böyle durumlarda (: puhahahahahaaaaaaa adam ne koymuştu beeee ama rakiplere değil cimboma aldı parayı yedi içti yattı sonra da sessizce çıktı gitti(:

Yanıtla44
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title