Haberler

Neye uğradığını şaşırdı! Arda Güler, sahanın ortasında Modric'ten fırça yedi

Güncelleme:
Abone Ol

Milli futbolcumuz Arda Güler, Real Madrid'in ABD kampında oynadığı ilk hazırlık maçında Milan'a karşı ilk 11'de sahaya çıktı ve 45 dakika süre aldı. İspanyol devi karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrılırken, müsabakanın oynadığı esnada Modric ile Arda arasında yaşanan diyalog dikkat çekti. Hırvat yıldız, şut fırsatlarını değerlendirmeyen genç yeteneği "Bunu bir daha yapma! Şansın varken uzaktan denemekten korkma. Harika vuruşundan yararlan" diyerek uyardı.

Milli yıldızımız Arda Güler'in formasını giydiği Real Madrid, yeni sezon hazırlıklarını ABD'de yaptığı kampla sürdürüyor. İspanyol devi, dün gece Milan ile hazırlık maçında karşı karşıya gelirken, karşılaşma esnansında Arda Güler ile Modric arasında yaşananlar maça damga vurdu.

MODRIC'TEN ARDA'YA ŞUT UYARISI

Defensa Cental'in haberine göre; maçın oynandığı anda Modric, Arda'ya uyarıda bulundu. Fırsat gelmesine rağmen genç futbolcunun şut çekmediğini fark eden Hırvat Yıldız, Arda Güler'i "Bunu bir daha yapma! Şansın varken uzaktan denemekten korkma. Harika vuruşundan yararlan" diyerek uyardı.

Neye uğradığını şaşırdı! Arda Güler, sahanın ortasında Modric'ten fırça yedi

PERFORMANSI ALKIŞ ALDI

Yeni sezon hazırlıklarını Amerika Birleşik Devletleri'nde yaptığı kampla sürdüren Real Madrid, özel maçta Milan ile karşı karşıya geldi. Chicago'da bulunan Soldier Field Stadı'nda oynanan maçtan İtalyan takımı 1-0 galip ayrıldı. Real Madrid'in Türk yıldızı Arda Güler, karşılaşmaya ilk 11'de başladı ve 45 dakika sahada kaldı. Performansı alkış alan Arda, ikinci yarı başlarken yerini Nicola Paz'a bıraktı.

Neye uğradığını şaşırdı! Arda Güler, sahanın ortasında Modric'ten fırça yedi

ANCELOTTİ ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, maç sonunda yaptığı açıklamada Arda Güler'den övgüyle bahsederek ""Arda Güler tatilde çok iyi çalıştı. Daha güçlü, daha dirençli ve aynı kalitede geldi. Arda gelecekte orta sahada oynarsa tarihin en iyilerinden biri olabilir. Onun için en iyi pozisyon 10 numara. Solda oynamak onun için iyi değil. Çünkü sol ayaklı ve sağda daha fazla şut fırsatı bulabilir. Arda için önemli bir sezon olacak, daha büyük bir rolü olacak" ifadelerini kullandı.

Neye uğradığını şaşırdı! Arda Güler, sahanın ortasında Modric'ten fırça yedi

GEÇEN SEZON PERFORMANSI

Geçen sezonun ikinci yarısında daha fazla forma şansı bulan Arda Güler, Real Madrid formasını 5'i ilk 11 olmak üzere toplamda 12 maçta giydi. Arda, bu karşılaşmalarda aldığı kısıtlı süreye rağmen 6 gol atmayı başardı. A Milli Takımımız ile EURO 2024'te de boy gösteren 19 yaşındaki genç yetenek, 5 maçlık süreçte 1 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Amerika Birleşik Devletleri Real Madrid Real Madrid Arda Güler Arda Güler Futbol Milan Milan Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (14)

Yasef Behar:

Yaaa okuyanda fırça yedı sanacak. lol ona bır kardeş nasıhatı vermıs

Yanıtla4273
sinan çayırcı:

Velev ki fırça da atabilir aralarında bir asır var :)

592
en Antwerp:

İşin çok zor bu sene çocuk, hemde çok. Dur hele ama imkansız değil, çünkü senin kanında var...

Yanıtla1683
Sinan YILDIZ:

bravo modriçe abilik yapmış

Yanıtla383
Zeki Anti:

Yeter artık ya bırakın artık şu çocuğu, her olayı haber yapınca elinize ne geçiyor acaba..

Yanıtla353
Taş:

Walla haIrlık maçlarını takip ediyorum real Madrid TV den antrenmanları da takımım hepsi dökülüyor, Curtoi ve Brahim hariç hepsi çok kötü, Arda henüz kötülerin iyisi ama hız eksik,

Yanıtla418
Ilhan Gkpnr:

Haberin kaynağı nedir ? Nerden biliyorsunuz böyle bir diyaloğun olduğunu??

Yanıtla019
KILIÇ ASLAN:

Haber nasıl daha fazla okunur diye düşünerek yapılan algı manşetlerini artık lütfen bırakın

Yanıtla018
cavit dogan:

Maçın özetini seyrettim Arda 45 dakika oynamış ama şu ana kadar oynadığı maçların içinde en iyi performansı diye düşünüyorum, yarı devre olmasına rağmen sanki Toni Kroos'un görevi verilmişti ve bütün pasları milimetrik nitelikteydi. Bu çocuk bir efsane olacak sanki, Maaşallah..

Yanıtla211
Orion Onion:

Yalnız Modric de mount blade oynundaki haydutlara benziyor en baş resimde :D

Yanıtla07
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title