Haberler

Nihat Kahveci, Galatasaray'ın yıldızını öve öve bitiremedi: Dünyanın en iyi liglerinde oynar

Güncelleme:
Abone Ol

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Galatasaray'ın Konyaspor'u 2-1 yendiği maç sonrası Nihat Kahveci, Kerem Aktürkoğlu'nun performansını değerlendirdi. Kahveci, Aktürkoğlu'nun istikrarı sağlaması durumunda dünyanın en iyi liglerinde oynayabileceğini belirtti.

Ünlü yorumcu Nihat Kahveci, Süper Lig'in 2. haftasında oynanan Konyaspor- Galatasaray mücadelesi sonrasında açıklamalarda bulundu.

"DÜNYANIN EN İYİ LİGLERİNDE OYNAR"

Mücadelede 1 gol 1 asistle yıldızlaşan Kerem Aktürkoğlu'nun performansını değerlendiren Kahveci, "10 üzerinden 8 oynar ya da 10 üzerinden 2 oynar. Gol atar ya da gol yenilmesine katkı sağlar. Kerem Aktürkoğlu, istikrarı sağlayabilse dünyanın en iyi liglerinde oynar" dedi.

"3 GOLÜN İÇİNDE DE VARDI"

Yıldız futbolcudan övgüyle bahseden Kahveci, "Kerem Aktürkoğlu bugün hareketliydi, oyunun içindeydi. Maçta atılan 3 golün içinde de vardı. Kerem Aktürkoğlu iyi de oynasa kötü de oynasa her zaman Galatasaray'ın konuşulan figürlerinden birisi" ifadelerini kullandı.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Trendyol Süper Lig Kerem Aktürkoğlu Kerem Aktürkoğlu Nihat Kahveci Nihat Kahveci Galatasaray Galatasaray Konyaspor Konyaspor Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

Hamit Gündoğdu:

Bir Beşiktaşlı olarak futbolunu ve sağlam karakteri ile öne çıkan tertemiz bir futbolcu... Bir ara Beşiktaş'a gelme durumu söz konusu idi... keşke gelseydi..

Yanıtla1666
Mustafa Ozdil:

kerem gsdeki en çok beğendiğim kişi boş hava olan barış alper onun yanından geçemez 20 m euro eder kerem karakterli bir isim beşiktaşımıza yakışır

Yanıtla2931
sinan bolat:

Ben Fenerbahçeliyim ama Barış Alper de iyi Keremde hemen çamur atma

214
Veysel null:

Ya bı git işine be kardeşim. Kerem fiziğini güçlü yapmadıkça hiçbir şey yapamaz

Yanıtla158
Ütopik Yorumcu:

adam oldu keremde boşversene adam arıyorsan atibaya bak musleraya bak mehmet topala bak aureloyu bak

Yanıtla156
Ramazan Sahin:

Öve öve bu hale sokuyorsunuz futbolcuları. Dünyanın hiç bir yerinde bu kadar şımartılmıyor futbolcular. Çıksın oynasın

Yanıtla16
Zeki Anti:

Oynarsa da kendine oynamasa da kendine. Kendini düzeltemezse zaten kapıyı görür..

Yanıtla13
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title