Haberler

Norveçli yıldız İsrail'den gelen transfer teklifini reddetti: Hesabıma kanlı para girmesini istemiyorum

Güncelleme:
Abone Ol

Rosenborg'un Norveçli futbolcusu Ole Saeter, İsrail ekibi Maccabi Haifa'dan gelen transfer teklifini, "Hesabıma kanlı para girmesini istemiyorum" diyerek reddetti.

7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze'ye bomba yağdıran ve on binlerce sivili gözünü kırpmadan katleden İsrail'in zulmüne yönelik tepkiler dinmiyor.

Norveç ekiplerinden Rosenborg'un yıldızı Ole Saeter, İsrail ekibi Maccabi'den teklif aldığını ancak Filistin'e yapılan zulüm sebebiyle bu teklifi reddettiğini açıkladı.

"MASUM HAYATLARA SON VEREN BİR ÜLKEYİ TEMSİL ETMEYECEĞİM"

Ole Saeter yaptığı açıklamada, "Maccabi Haifa'nın teklifini reddettim. Çünkü masum hayatlara son veren bir ülkeyi temsil etmeyeceğim. Benim değerlerimi hiçbir para satın alamaz" ifadelerini kullandı.

Norveçli yıldız İsrail'den gelen transfer teklifini reddetti: Hesabıma kanlı para girmesini istemiyorum

"500 MİLYON TEKLİF ETSELER BİLE KABUL ETMEM"

Kanlı parayı istemediğini söyleyen Norveçli futbolcu, "Bana 500 milyon teklif etseler bile kabul etmem. Banka hesabımda kana bulanmış para istemem" ifadelerini kullandı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Spor

Norveç İsrail Dünya Spor Spor Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

Hsn:

Bizim ülkedeki bazılarından çok daha iyi,insaflı bir insanmışsın.Helal olsun

Yanıtla177
Zebra 21:

Helal olsun sana

Yanıtla173
Erdi Cakmak:

Adam Adam Adam

Yanıtla154
osman Öztürk:

Adamın hasısın sen kardeş.Rabbim sana ve sevdiklerine sağlıklı,huzurlu uzun bir ömür nasip etsin.Senin gibi insanların sayısını çoğaltsın.Adın hep aklımızda bundan sonra.

Yanıtla121
Erhan Dündar:

Helal olsun

Yanıtla00
Alfakurt:

Allah razı olsun

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title