Haberler

Nuri Şahin, Fener'in bel kemiğini istiyor: Bana onu alın

Güncelleme:
Abone Ol

Nuri Şahin'in teknik direktörlüğünü yaptığı Borussia Dortmund, Fenerbahçe'de başarılı bir performans sergileyen Kadıoğlu için harekete geçti. Alman devi, Ferdi Kadıoğlu'nu kadrosuna katmak için temaslara başladı. Türk teknik adam Nuri Şahin, Ferdi'yi özellikle istiyor.

2023-2024 futbol sezonunu Fenerbahçe'de tamamlayan ve sarı-lacivertli forma altında başarılı bir performans sergileyen Ferdi Kadıoğlu'nun talipleri bitmiyor. Nuri Şahin'in teknik direktörlüğünü yaptığı Alman devi Borussia Dortmund, Ferdi Kadıoğlu'nu transfer etmek istiyor.

DORTMUND DEVREDE

Sports Digitale'nin haberine göre; Borussia Dortmund, Ferdi Kadıoğlu'nu kadrosuna katmak için temaslara başladı. Türk teknik adam Nuri Şahin'in sarı-siyahlılarla gerçekleştirmek istediği ilk transferin 24 yaşındaki futbolcu, olduğu öğrenildi.

PERFORMANSI GÖZ DOLDURUYOR

Geçtiğimiz sezon toplam 51 maça çıkıp 4324 dakika sahada kalan milli futbolcu 3 gol, 5 asistlik skor katkısı vermişti. Ferdi Kadıoğlu'nun Fenerbahçe ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Nuri Şahin, Fener'in bel kemiğini istiyor: Bana onu alın

Haberler.com / İsmail Elal - Spor

Borussia Dortmund Borussia Dortmund Ferdi Kadıoğlu Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe Fenerbahçe Nuri Şahin Nuri Şahin Dortmund Kadıoğlu Futbol Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

selçuk null:

150 milyon Euro verebilyorsanız gelin alın.

Yanıtla4639
İsmail Sari:

yok 500 milyon

953
mustafa demir:

eskiden severdim ferdiyi artık boş görüyorum ne asist ne gol bos oyuncu yıllardır bişey görmedik

Yanıtla399
Hakan:

aynen sadece mirkelam gibi bol bol ordan oraya kos

58
Pikachu hd:

kobel hummels fülkrugh kulübün %51 hissesi ce acıdık size hadi 50m euro ya alabilirsiniz

Yanıtla116
Savas Mutlu:

Rüya mı görüyorsun kardeşim ! Eğer Ferdi de isterse FB fazla birşey yapamaz, kontratı olsa bile ! Benden daha verimlilik alamazsın der.- FB kaybeder ! Bundan sonra sadece biraz Para konuşulur ! 30 olmazsa 32 Milyona satılır ! Bu işler böyle !

Yanıtla25
Serdar Kocakaya:

bana onu alın ?????? bildiğin ajans başlığı.... Nuri dememiştir bile

Yanıtla12
Orhan Furuncu:

20 bonuslar karsılıgında anlasırlar nettt

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title