Haberler

Nuri Şahin'in başı dertte! Dortmund taraftarları, eşi benzeri görülmemiş bir protestoya hazırlanıyor

Güncelleme:
Abone Ol

Nuri Şahin'in çalıştırdığı Borussia Dortmund'un taraftarları, takımın silah üreticisi Rheinmetall ile yaptığı sponsorluk anlaşmasını protesto etmeye hazırlanıyor. Birçok taraftar grubunun onayıyla yapılan açıklamada, sarı-siyahlı taraftarlara Rheinmetall ile yapılan anlaşmadan duydukları memnuniyetsizliği stada taşıma çağrısı yapıldı ve 24 Ağustos'ta Eintracht Frankfurt ile oynanacak ligin ilk maçı için döviz ve pankartların hazırlanması istendi.

Borussia Dortmund'un başındaki ilk resmi maçına Almanya Kupası ilk turunda Phönix Lübeck'e karşı çıkan Nuri Şahin, sahadan 4-1'lık skorla galip ayrılarak iyi bir başlangıç yapmıştı. Ancak genç teknik adam, beklenmedik bir sıkıntıyla karşı karşıya.

SİLAH ÜRETİCİSİYLE YAPILAN ANLAŞMA ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Borussia Dortmund, geçen mayıs ayının sonunda silah üreticisi Rheinmetall ile üç yıllık sponsorluk anlaşması imzalamış, şirket logosunun Dortmund ekibinin lisanslı ürünlerinde, stattaki reklam panolarında ve basın toplantılarında yer alacağı bildirilmişti. Dortmund'un bu hamlesi, teknik direktör Nuri Şahin ve futbolcuları da olumsuz etkileyebilir.

Nuri Şahin'in başı dertte! Dortmund taraftarları, eşi benzeri görülmemiş bir protestoya hazırlanıyor

TARAFTARLAR BU ANLAŞMAYA TEPKİLİ

Südtribüne (Güney tribünü) taraflar birliğinin yayımladığı ve bir çok taraftar grubunun imzaladığı açıklamada, kulübün Rheinmetall ile yaptığı sponsorluk anlaşmasına tepki gösterildi. Açıklamada, kulübün sorumlularının ve tüm kurulların Borussia Dortmund'un "etki gücünü" bir silah şirketinin kamuoyundaki imajını iyileştirmek için kullanmalarını kabul etmelerinin ve bu sırada kendi değerlerinden vazgeçmelerinin reddedildiği vurgulandı.

Nuri Şahin'in başı dertte! Dortmund taraftarları, eşi benzeri görülmemiş bir protestoya hazırlanıyor

PROSTESTOYA HAZIRLANIYORLAR

Borussia Dortmund'un sezonun ilk lig maçında Eintracht Frankfurt ile 24 Ağustos'ta oynayacağı karşılaşmada sarı-siyahlı taraftarlara Rheinmetall ile yapılan anlaşmadan duydukları memnuniyetsizliği stada taşıma çağrısı yapılan açıklamada, döviz ve pankartların hazırlanması istendi.

Nuri Şahin'in başı dertte! Dortmund taraftarları, eşi benzeri görülmemiş bir protestoya hazırlanıyor

Kaynak: Haberler.com / Spor

Eintracht Frankfurt Borussia Dortmund Rheinmetall Nuri Şahin Nuri Şahin Dortmund Dortmund Futbol Döviz Dünya Spor Futbol Spor Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

İbrahim Demirel:

Nuri Şahin’in neden başı dertte olsun? Haber çıkmıyor sanırım, garip garip başlık atıyorsunuz.

Yanıtla1153
Mustafa Tukat:

Aynısını yazacaktım….ellerine sağlık !

00
Mehmet Demir:

Manşetle içeriğin farklı olması saçmalığından ne zaman kurtulup,sizi takip edenlere aptal muamelesi yapmayı ne zaman bırakacaksınız

Yanıtla1114
Arif İnanç:

Vah vah. Vah da vah Nuri. Demek ki anlamamız gereken bu sponsoru Nuri bulmuş. Yoksa neden başı derde girsin? Vah vahhh vah.

Yanıtla045
Emir önder:

tr de begenmediniz adam koskoca Dortmund un basina gecti

Yanıtla130
Emin Öztürk:

kim hazırlıyor bu başlıkları acaba alakasız başlık bulmakta üstüne yok

Yanıtla013
atilla çekiç:

aldatıcı haber. başlık ile haberin birbiri ile bir ilgisi yok.

Yanıtla010
OSMANEMMİ:

Nuri Silah satışına mı başlamış admincik..

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title